Η Coca-Cola στην Ελλάδα παραμένει ενεργά στο πλευρό των κατοίκων της Θεσσαλίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία Ντάνιελ, από την πρώτη στιγμή της καταστροφής τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και σήμερα.

Ανακοινώθηκε ένα σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο στην πόλη των Τρικάλων, που υλοποιείται σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Global Water Partnership – Mediterranean (GWP-Med), με την υποστήριξη του The Coca-Cola Foundation, και το οποίο συμπληρώνει τα έργα που ήδη υλοποιεί ο Δήμος και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Τρικάλων (ΔΕΥΑΤ).

Το τεχνικό αντιπλημμυρικό έργο συζητήθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα παρουσία του Δημάρχου Νίκου Σακκά, της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρύσας Ντιντή, του Χρήστου Μπλουγούρα, Προέδρου της ΔΕΥΑT, του Νίκου Σκόνδρα, Τεχνικού Υπεύθυνου Έργου του GWP-Med, του Σταύρου Μουρελάτου, Γενικού Διευθυντή της Coca-Cola Hellas και της Μαρίας Αναργύρου Νίκολιτς, Γενικής Διευθύντριας της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Πρόκειται για το πρώτο έργο σύμπραξης ιδιωτικού-δημόσιου τομέα που ανακοινώνεται μετά τις καταστροφικές πλημμύρες. O διεθνής διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου θα δημοσιευτεί μέσα στον Απρίλιο 2024.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter