Η πανευρωπαϊκή μάρκα του γαλλικού βοείου κρέατος Bovillage υπόσχεται δυναμικό παρών στην 21η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΔΕΤΡΟΠ με το αφιερωμένο στο κρέας περίπτερο 13.

Εκεί οι εκπρόσωποι του Διεπαγγελματικού Οργανισμού Ζώντων Ζώων και Κρέατος της Γαλλίας και των 9 μεγαλύτερων γαλλικών εταιρειών-σφαγείων, που προωθούν τη μάρκα Bovillage στη χώρα μας, θα υποδεχτούν τους έλληνες πελάτες τους, ενώ θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια κοπής κρέατος από διακεκριμένους γάλλους επαγγελματίες.

Εξάλλου, μεταξύ 13ης και 31ης Δεκεμβρίου εξελίχθηκε η πρώτη μεγάλη πανελλαδική προωθητική διοργάνωση, για είκοσι επιλεγμένους εμπόρους της γαλλικής μάρκας προς περίπου 1.000 πελάτες τους κρεοπώλες, με την ονομασία «Ημέρες Bovillage». Η ενέργεια, μετά τη μεγάλη επιτυχία της, θα επαναληφθεί φέτος. Τις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου η ενέργεια κλιμακώθηκε στα Makro cash & carry, με στόχο την επιβράβευση όσων πελατών τους πραγματοποίησαν αγορές της μάρκας αξίας 60 ευρώ και άνω, χαρίζοντάς τους δωροεπιταγές των 10 ευρώ για οποιαδήποτε επόμενη αγορά Bovillage.