Στο Olympias Rooftop Bar, µε πλήθος προσωπικοτήτων από τον χώρο των ΜΜΕ, γιόρτασε η Barilla το λανσάρισµα της σάλτσας Basilico e Limone.

Ο χώρος ήταν µε τέτοιο τρόπο διαµορφωµένος που έµοιαζε µε λεµονόκηπο, παραπέµπτοντας στα χρώµατα και στα αρώµατα του νέου προϊόντος.

Η Αθήνα ήταν η τρίτη πόλη που φιλοξένησε τη Limonaia Urbana, ένα concept που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη Barilla πέρυσι στο Μιλάνο. Το event ήταν τριήµερο (28-30 Ιουνίου) και η εκδήλωση ήταν ανοικτή για το κοινό, που συµµετείχε σε δηµιουργικά και µαγειρικά workshops, δοκιµάζοντας παράλληλα τη νέα pesto, σε ένα µενού που έφερε την υπογραφή της γαστρονοµικής οµάδας της Barilla. Επιπλέον, ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου, η Δωροθέα Μερκούρη και η σεφ Μάγκυ Ταµπακάκη, expert της Ιταλικής κουζίνας, µαγείρεψαν live συνταγές µε τη νέα Barilla Pesto Basilico e Limone. Αναφορικά, το πλούσιο άρωµά της προέρχεται από τον 100% ιταλικό βασιλικό αειφόρου γεωργίας, ενώ το ξύσµα από λεµόνι είναι το συστατικό που χαρίζει µια νότα φρεσκάδας.

Τα έσοδα των εισιτηρίων θα διατεθούν από την Barilla Hellas στο «Μπορούµε»
Τα έσοδα των εισιτηρίων θα διατεθούν από την Barilla Hellas στο «Μπορούµε», για την µείωση της σπατάλης τροφίµων και την αύξηση της επισιτιστικής στήριξης σε όλη την Ελλάδα.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter