Στο τέλος Απριλίου η Asda ξεκίνησε μια πρωτοβουλία για να προωθήσει την εικόνα της ως της αλυσίδας που προσφέρει προϊόντα στις χαμηλότερες τιμές.

[Ηνωμένο Βασίλειο] Μέσω του Asda Price Guarantee η αλυσίδα ενημερώνει τους πελάτες της πως, αν καταφέρουν να βρουν 8 ή περισσότερα προϊόντα σε φθηνότερη τιμή σε άλλη αλυσίδα, θα τους δώσει πίσω τη διαφορά συν ένα επιπλέον ποσό για κάθε προϊόν. Οι πελάτες μπορούν να συγκρίνουν τιμές σε πάνω από 13.000 επώνυμα και own label προϊόντα σε προσφορά. Η διαδικασία είναι απλή: οι πελάτες κάνουν τις συνήθεις αγορές τους στην Asda και κρατούν την απόδειξή τους.

Από τις 9 πμ της επόμενης μέρας μπαίνουν στο www.asda.com/priceguarantee για να διαπιστώσουν πόσο θα στοίχιζαν οι ίδιες αγορές σε άλλες αλυσίδες. Η αλυσίδα υποστηρίζει πως η διαδικασία ολοκληρώνεται με τον καταναλωτή να διαπιστώνει χαρούμενος πως έκανε τις πιο συμφέρουσες αγορές. Στις ελάχιστες περιπτώσεις που αυτό δεν ισχύει, τότε θα μπορούν να εκτυπώσουν ένα εκπτωτικό κουπόνι της Asda με τη διαφορά τιμής συν το έξτρα ποσό.

Το site υποστηρίζεται από τo mysupermarket.co.uk, γεγονός που εγγυάται την ανεξαρτησία του, αλλά η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και στο www.asda.com.