Η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει τρόφιμα αξίας 500.000 ευρώ έως το τέλος του έτους στα νοικοκυριά που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στα μέσα του Νοεμβρίου στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής.

Παράλληλα, προχώρησε άμεσα στην υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος στήριξης όλων των εργαζομένων στις εκεί εγκαταστάσεις της και ιδιαίτερα στους διαμένοντες στην περιοχή, που επλήγησαν. Σημειώνεται ότι η ΑΒ Βασιλόπουλος δραστηριοποιείται περισσότερα από 22 χρόνια στην Μάνδρα, όπου εδρεύει το πρώτο της σύγχρονο logistics center, με τρεις από τις μεγαλύτερες αποθήκες του δικτύου της πανελλαδικά, δίνοντας δουλειά σε περισσότερους από 400 κατοίκους της περιοχής.

Η Lidl Ελλάς προχώρησε αμέσως σε έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα της μεταξύ 20 και 22 Νοεμβρίου στα καταστήματά της στις πληγείσες περιοχές (Ελευσίνας, Ασπρόπυργου και Μεγάρων), ενώ σε συνεννόηση με τις δημοτικές αρχές Μάνδρας και Μεγαρέων, προώθησε ποσότητες εμφιαλωμένου νερού για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των πληγέντων.

Η πρωτοβουλία Ελλα-δικά μας συγκέντρωσε άμεσα από τις επιχειρήσεις των μελών της 20.000 μπουκάλια νερό των 1,5L, 22.000 τεμάχια προϊόντων προσωπικής υγιεινής, 1.944 λεμονάδες των 250ml, 110 κιβώτια τοματικά, 120 κιβώτια κατεψυγμένα ζυμαρικά, 1.300 τεμάχια αρτοποιήματα, δύο παλέτες χαρτικά και 120 κιβώτια φιάλες υγραερίου για τη στήριξη του πλημμυροπαθών της Δυτικής Αττικής.

Η εταιρεία Γιώτης, τέλος, πρόσφερε περισσότερες από 50.000 μερίδες βασικών προϊόντων διατροφής και τρεις τόνους αλεύρι στους πληγέντες της Μάνδρας, με έμφαση στα βρεφικά προϊόντα.