Τα καλά υλικά κάνουν το καλό φαγητό! Γι’ αυτό στη Hellmann’s χρησιμοποιούνται εκλεκτά υλικά, όπως αυγά από κότες ελευθέρας βοσκής, τομάτες που ωριμάζουν φυσικά στον ήλιο, διαλεκτός σιναπόσπορος, τα οποία μετατρέπονται στα γευστικά αγαπημένα μας προϊόντα, μαγιονέζα, κέτσαπ, μουστάρδα.

Η Hellmann’s κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών για πολλά χρόνια γιατί συνδυάζει όχι μόνο την υπέροχη γεύση με την ποιότητα, αλλά και την αυθεντική συνταγή Hellmann’s με τις νέες γευστικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Με ποικιλία προτάσεων, όσον αφορά στη γεύση (πχ κέτσαπ με θυμάρι και βασιλικό, μαγιονέζα με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο), στις θερμίδες (μαγιονέζα και κέτσαπ light) σε ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες (μαγιονέζα χωρίς αβγό), στη συσκευασία (γυάλινες – πλαστικές) στη χρήση (συσκευασίες σε διαφορετικά βάρη, top down συσκευασίες), η Hellmann’s εξελίσσεται ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες του καταναλωτή.

Με μεγάλη επένδυση στην έρευνα και την καινοτομία βελτιώνει τις συνταγές της για να είναι πιο φυσικές και αγνές, εισάγει νέες τεχνολογίες στην παραγωγική διαδικασία και επιμένει στην κοινωνική της ευαισθησία. Σαν αποτέλεσμα των παραπάνω πρακτικών, η Hellmann’s χρησιμοποιεί αυγά από κότες ελευθέρας βοσκής για την παρασκευή της μαγιονέζας της, έχει αφαιρέσει τα συντηρητικά από όλα σχεδόν τα προϊόντα της τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ επιλέγει τους προμηθευτές της με ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια ώστε να εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών.

Αφού έχει εξασφαλίσει την ποιότητα στα προϊόντα της η Hellmann’s ξεκινά το 2008 καμπάνια απομυθοποίησης των dressings, τα οποία στο μυαλό του καταναλωτή είναι γεμάτα χρωστικές, συντηρητικά και αμφίβολης ποιότητας πρώτες ύλες. Με την επικοινωνία των αγνών υλικών της μαγιονέζας (αυγά–ξύδι–φυτικά έλαια), και της κέτσαπ (ελληνικές τομάτες που ωριμάζουν φυσικά στον ήλιο) αλλά και των θερμίδων των προϊόντων της (προϊόν μαγιονέζας με μόνο 3% λιπαρά και κέτσαπ με μόνο 14 θερμίδες ανά κουταλιά), η Hellmann’s από το 2008 οδηγεί τις εν λόγω αγορές σε μεγάλη ανάπτυξη.

Το 2011 προχωράει ένα βήμα παραπέρα, προτείνοντας νέες χρήσεις των προϊόντων της, στη μαγειρική αυτήν τη φορά, συντελώντας στην περαιτέρω άνοδο των αγορών της μαγιονέζας, της κέτσαπ και της μουστάρδας! Με μια χαριτωμένη καμπάνια που βλέπει τη μαγειρική με παιχνιδιάρικο μάτι, προτείνει να κάνουμε το ψαράκι «νοστιμάκι» με μια κουταλιά μαγιονέζα Hellmann’s, το ψαρονέφρι ολόκληρη χοιρινή «συμφωνία» με την απαλή μουστάρδα Hellmann’s, ενώ τους κεφτέδες, «θεϊκούς» κεφτέδες με την κέτσαπ της!

Η φρέσκια αυτή ματιά εκτός από τα παραδοσιακά κανάλια, όπως τηλεόραση, ραδιόφωνο, στο κατάστημα, εισάγεται και στο ίντερνετ με την πρώτη εκπομπή μαγειρικής στο Facebook, το «Πας μαγειρεύοντας». Δείτε τη στο www.facebook.com/HellmannsGreece ή στο www.hellmanns.gr.

Info
Προϊόντα:
Μαγιονέζα, Κέτσαπ, Μουστάρδα
Key contacts: Marketing Manager Foods: Κωνσταντίνα Τρίμου, Group Brand Manager Dressings: Εύα Γεωργακάκη
Ελαΐς-Unilever Hellas AE, Χειμάρρας 8, TK 15125, Μαρούσι Τηλ.: 210 6304500, www.hellmanns.gr, www.facebook.com/HellmannsGreece.