Ως «ιδιαίτερα επιτυχημένη» έκρινε την παρουσία της Hellenic Quality Foods στην έκθεση PLMA 2024 ο Marketing and Exports Director Χρόνης Καλογρίδης, μιλώντας στο FOODReporter. «Είχαμε συναντήσεις με παλιούς πελάτες, πραγματοποιήσαμε και σημαντικές νέες επαφές. Παρουσιάσαμε το σύνολο των προϊόντων, δηλαδή κατεψυγμένα και φρέσκα φύλλα, κατεψυγμένα προϊόντα ωμά, έτοιμα για ψήσιμο: Πίτες, γλυκά, και ορεκτικά», σημείωσε.

Η Hellenic Quality Foods έδωσε έμφαση στην επέκταση κωδικών του brand Kanaki στη σειρά Filo Parcels, η οποία είχε λανσαριστεί επιτυχημένα στην PLMA 2023. Όπως έμαθε το FOODReporter, μέχρι το τέλος του φετινού καλοκαιριού, μετά το Ισραήλ, η σειρά θα έχει ολοκληρώσει τοποθέτηση σε νέες συνεργαζόμενες αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε Γερμανία, Ιταλία, Ελβετία, Ουγγαρία, Σλοβενία.

Η σειρά των Filo Parcels αποτελείται από φακέλους φτιαγμένους με φύλλο κρούστας σε διάφορες γεμίσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι δύναται να σερβιριστεί ως ατομική πίτα ή ως ορεκτικό, με διαγώνια κοπή. Η αρχική σειρά αφορούσε δύο κωδικούς (Spanakopita, Greek Salad). Προστέθηκαν νέες αλμυρές και γλυκές γεύσεις: Κοτόπουλο με μουστάρδα, μοσχαρίσιος κιμάς, μήλο-κανέλα, μπακλαβάς, μπουγάτσα.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter