Η Hell Energy κλείνει φέτος 18 χρόνια πορείας στον κλάδο προϊόντων ευρείας κατανάλωσης και 15 χρόνια λειτουργίας της παραγωγικής της μονάδας, επιτυγχάνοντας πλέον ημερήσια δυναμικότητα ύψους 18 εκατ. ποτών. Ειδικότερα, στις 24 Μαΐου 2024 εγκαινίασε στο Szikszó μια νέα εργοστασιακή μονάδα εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Η μονάδα εγκαινιάστηκε στο βιομηχανικό πάρκο της Hell, που καλύπτει πλέον έκταση 771,100 τ.μ. κι έρχεται να αναβαθμίσει σημαντικά την παραγωγική δραστηριότητα της Hell, καθώς μπορεί να διαχειριστεί ταυτόχρονα έως και 10 δισ. κουτιά ποτών ετησίως, συμπεριλαμβανομένων 4 δισ. συσκευασιών και 6 δισ. τελικών προϊόντων.

Το εργοστασιακό συγκρότημα της Hell, μετά από αυτή την στρατηγική κίνηση, θεωρείται το μεγαλύτερο εργοστάσιο ίδιας ιδιοκτησίας στον κόσμο. Ημερησίως, αυτό μεταφράζεται σε διακίνηση έως και 31 εκατ. κουτιών αλουμινίου, εκ των οποίων τα 13 εκατ. κατασκευάζονται και τα 18 εκατομμύρια γεμίζονται. Επιπλέον, το νέο εργοστασιακό συγκρότημα είναι κατάλληλο για την παραγωγή μεγαλύτερων κουτιών αλουμινίου 500ml, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω ανάπτυξη της ευρείας γκάμας προϊόντων του ομίλου.

Στα εγκαίνια της μονάδας εορτάστηκε επίσης η 18η επέτειος από την ίδρυση της Hell, υπογραμμίζοντας την ταχεία ανάπτυξη του ομίλου και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων του. Η εμβληματική μάρκα κατέχει σήμερα τον ρόλο του ηγέτη της αγοράς σε 10 χώρες του κόσμου.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter