Το ρόλο της επικεφαλής αγοράστριας (Head Buyer) στο project «Στοά Αγορά» της Legendary Food, το οποίο ετοιμάζεται πυρετωδώς στο κέντρο της Αθήνας, μεταξύ των οδών Σταδίου και Πανεπιστημίου, ανέλαβε η Έλενα Λέκκα, όπως ανακοίνωσε η ίδια στο LinkedIn. Θα αποτελεί food hall που δεν θα μοιάζει με τα άλλα και η εμπειρία σε καίριες θέσεις είναι απαραίτητη για το εγχείρημα που έχουν αναλάβει οι Παναγιώτης Τριανταφυλλόπουλος, Βαγγέλης Κοντζιάς και η εφοπλιστική οικογένεια Οικονόμου.

Άλλωστε, όπως έχει γράψει και νωρίτερα το FOODReporter, η στελέχωση του καινοτόμου project της «Στοά Αγορά» με έμπειρα στελέχη της αγοράς τροφίμων και οργανωμένου λιανεμπορίου πραγματοποιείται με ταχείς ρυθμούς. Άλλωστε, πλησιάζει ο Ιούνιος, όταν και αναμένονται οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις για το εγχείρημα, όπως είχε πει στο FOODReporter ο γενικός διευθυντής της «Στοά Αγορά», Δημήτρης Ράμφος.

«Ανοίγω ένα νέο κεφάλαιο στο επαγγελματικό μου ταξίδι, το οποίο με γεμίζει με τεράστιο ενθουσιασμό», δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Λέκκα. Η Έλενα Λέκκα προέρχεται από μια σειρά θέσεων στην αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος, τις οποίες υπηρέτησε με επιτυχία για 4,5 έτη: Convenience category Manager σε έτοιμα γεύματα, delicatessen τρόφιμα, τρόφιμα ψυγείου και αυγά, Sourcing και Innovation Manager για τα γαλακτοκομικά ψυγείου και νωρίτερα, Junior Sourcing Manager για γαλακτοκομικά, κατεψυγμένα, κοπές και delicatessen προϊόντα.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter