Η Sophie Wade είναι μελλοντολόγος εργασίας, διεθνής κεντρική ομιλήτρια, συγγραφέας και εκπαιδεύτρια. Ηγείται ως expert Καινοτομίας Εργατικού Δυναμικού του agency Flexcel Network. Περισσότερα από 575.000 άτομα έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματά της στο LinkedIn σχετικά με τα skills για το Future of Work, τη Gen Z και την ενσυναίσθηση.

Οι συμβουλευτικές και συν-δημιουργικές της συνεδρίες για executive strategy και τα μετασχηματιστικά workshops που παρέχει, βοηθούν τους ηγέτες και τους διευθυντές να καινοτομούν και να προσαρμοστούν στη σύγχρονη εργασία. Το συγγραφικό της έργο περιλαμβάνει το βιβλίο “Embracing Progress: Next Steps for the Future of Work” και το “Empathy Works: The Key to Competitive Advantage in the New Era of Work”. Η Sophie είναι η host του δημοφιλούς podcast “Transforming Work with Sophie Wade. Την Τετάρτη 3 Απριλίου στην κεντρική σκηνή του Future of Work Conference, η Sophie Wade παρουσιάζει το θέμα “Empathetic Leadership for a Multigenerational Workforce in the Future of Work”.

Θα εξηγήσει πως οι ηγέτες πρέπει να αλλάξουν τη νοοτροπία τους και να προσαρμόσουν τις μεθόδους τους ώστε να διαχειριστούν την αβεβαιότητα και να γεφυρώσουν τα χάσματα των γενεών στον νέο κόσμο της εργασίας. Καθώς οι τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένης της τεχνητής νοημοσύνης, οδηγούν σε σημαντικές αλλαγές για τις επιχειρήσεις και τις θέσεις εργασίας, οι ηγέτες χρειάζονται νέες ανθρωποκεντρικές προσεγγίσεις για την καλλιέργεια, την παροχή κινήτρων και την υποστήριξη ταλέντων.

Οι δεξιότητες ενσυναίσθησης είναι κρίσιμες για τους διευθυντές που ηγούνται σύνθετων έργων σε κατανεμημένες ομάδες και ηλικιακές ομάδες. Με αναφορές στη νευροεπιστήμη και στη συμπεριφορική ψυχολογία, η Sophie θα μοιραστεί πολύτιμα insights για το πώς λειτουργεί η ενσυναίσθηση, πώς οι ηγέτες μπορούν να κατανοήσουν τις προοπτικές των μελών της ομάδας, πώς μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά τις ομάδες, να συνδεθούν με τις εμπειρίες των μελών τους ώστε να βελτιώσουν τη δέσμευση, τη διατήρηση και τα αποτελέσματα.

Πληροφορίες και εγγραφές εδώ.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter