H Kafea Terra ανακοίνωσε τη συμμετοχή της σε δύο διεθνείς εκθέσεις υψηλού κύρους τον προσεχή Μάρτιο: Food Expo και Alimentaria, που διεξάγονται σε Αθήνα και Βαρκελώνη, αντίστοιχα. Η εταιρεία θα συμμετάσχει και στις δύο διοργανώσεις με το ελληνικό brand καφέ Dimello, παραγωγική αιχμή της, αξιοποιώντας ένα υβριδικό μοντέλο με στόχο την προσέγγιση επισκεπτών από τα κανάλια Ho.Re.Ca. και Retail.

Στο επίκεντρο των εκθεσιακών περιπτέρων του Dimello θα βρίσκονται τα μοναδικά χαρμάνια του brand, που αποτελούν απόδειξη της δέσμευσής του στην ποιότητα και την καινοτομία. Οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν μεγάλη ποικιλία από ζεστά και κρύα ροφήματα με τα χαρακτηριστικά χαρμάνια του Dimello να πρωταγωνιστούν, συμπεριλαμβανομένου του Cento (100% Arabica) και Capri (90% Arabica – 10% Robusta). Επιπλέον, η νέα σειρά αρωματικού καφέ φίλτρου, αλλά και οι κάψουλες αλουμινίου Dimello θα έχουν εξέχουσα θέση, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους μια μοναδική εμπειρία γεύσης και αρωμάτων.

Ανταποκρινόμενοι, επίσης, στις απαιτήσεις καταναλωτών με νέες προτιμήσεις αλλά και τις εξελισσόμενες διατροφικές τάσεις, οι επαγγελματίες baristi της Kafea Terra – με σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία στον καφέ – θα προτείνουν εναλλακτικές λύσεις ροφημάτων με βάση το γάλα, αλλά και plant-based υποκατάστατά αυτού της σειράς instead of milk.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter