Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία συμμετείχε ακόμη μια χρονιά στην HO.RE.CA., δίνοντας φέτος τον πρωταγωνιστικό ρόλο της παρουσίας της στη Heineken 0.0, τη μπίρα χωρίς αλκοόλ, με φρουτώδη γεύση και απαλό σώμα βύνης, που ζυθοποιείται όπως η Heineken από 100% βύνη και μαγιά Α-Yeast.

Οι επισκέπτες του εταιρικού περιπτέρου είχαν την ευκαιρία να γευτούν το μηλίτη Strongbow και το Μηλοκλέφτη, των οποίων πρόκειται σύντομα να ξεκινήσει η παραγωγή στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Πάτρα, με ελληνικές πρώτες ύλες, καθώς επίσης τη μπίρα Μάμος, αλλά και να μάθουν περισσότερα για το καινοτόμο συμπαγές σύστημα βαρελίσιας μπίρας Blade, που διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία του προϊόντος στους 2ο C και κρατά φρέσκο το προϊόν ένα μήνα μετά το άνοιγμα του βαρελιού.