Τον παγκοσμίου φήμης Μονεγάσκο σεφ, Αλέν Ντουκάς, με 21 αστέρια Michelin στο βιογραφικό του και διαχειριστή 34 εστιατορίων επέλεξε να φέρει στο Dubai World Trade Centre η ομώνυμη διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης Gulfood 2025, προκειμένου να πείσει όλους τους συμμετέχοντες και επισκέπτες για τον ενισχυμένο χώρο που θα δώσει στη γαστρονομία και τις μαγειρικές παρασκευές αιχμής.
Ο κ. Ντουκάς, μαζί με τον Γάλλο Ρομέν Μεντέρ, την Άννα Ρος και τους Άνχελ Λεόν, Φρέντρικ Μπερσέλιους και Ντιπάνκερ Χόσλα θα αναλάβουν να παρουσιάσουν σειρές βραδινών γευμάτων στους παρευρισκομένους, με τοπικές, αλλά και διεθνείς γεύσεις, υπό την αιγίσα των εστιατορίων fine dining, TakaHisa, Armani Ristorante και Orfali Bros. Η Gulfood 2025 ενισχύει την ανάδειξη του θέματος ανάμειξης της εκάστοτε τοπικής μαγειρικής κουλτούρας με τη διεθνή εμπειρία, μέσα από προϊόντα που προάγουν ethnic χαρακτηριστικά και ταυτόχρονα, ευκολία στη χρήση και ευελιξία στην εφαρμογή τους ως συστατικά συνταγών που ξεχωρίζουν. Θα παρουσιαστούν, επίσης, εξειδικευμένες μαγειρικές τεχνικές και τρέχουσες καταναλωτικές τάσεις γαστρονομίας.
Την ίδια στιγμή, στην Gulfood 2025 θα διεξαχθούν διεισδυτικά masterclasses, με live παραγωγές μειγμάτων αλκοολούχων και μη ποτών. Θα παρουσιαστούν δείγματα και χειροποίητα ποτά, ροφήματα και σχετικά κοκτέιλ στο κοινό από πρωτοπόρους επαγγελματίες.
Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter