Λίγα μέτρα από τη στάση Μέγαρο Μουσικής του μετρό, άνοιξε το πρώτο κατάστημα που συστεγάζει τον Γρηγόρη και τον Τερκενλή.

Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο FOODReporter, η Ευτυχία Δανάκου, Communication & Customer Experience Manager της Γρηγόρης, «θεωρήσαμε ότι το συγκεκριμένο σημείο ήταν ιδανικό για τη συστέγαση των δύο brands, καθώς πληροί βασικές προϋποθέσεις, όπως ο χώρος και η τοποθεσία. Το κατάστημα είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο και βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο».

Πράγματι, στο πρωτοπόρο κατάστημα της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας 64, από τη μία είναι τα φημισμένα και θρυλικά τσουρέκια του Τερκενλή, τα παραδοσιακά τρίγωνα Θεσσαλονίκης και τα σιροπιαστά κι από την άλλη, ο καφές του Γρηγόρη και οι γνωστές γεύσεις του.

Η συγκεκριμένη στρατηγική πώλησης αποκαλύπτει τον ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας της Γρηγόρης με την Τερκενλής, ωστόσο, από την εταιρεία Γρηγόρης διευκρινίζουν προς το FOODReporter ότι «δεν υπάρχει κάποια προκαταβολική συμφωνία» για τη συνέχιση της ίδιας στρατηγικής και σε άλλα σημεία πώλησης κι ότι «πρόκειται για συστέγαση μόνο και όχι για κάποια μελλοντική εταιρική σύμπραξη».

«Σε περίπτωση που προκύψουν αντίστοιχα σημεία, θα τα αξιολογούμε κατά περίπτωση, ώστε να αποφασίζουμε ενδεχόμενα νέα καταστήματα σε αυτή την κατεύθυνση. Αν μελλοντικά προκύψει κάποια ανάλογη ευκαιρία, θα την εξετάσουμε και θα την αξιολογήσουμε εκ νέου», πρόσθεσε εξάλλου η κυρία Δανάκου.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter