Το ‘Αλτις Bio της Ελαΐς-Unilever -εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο- απέσπασε χρυσό βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό τροφίμων Great Taste Awards 2009. Η ιδιαίτερη γεύση του ‘Αλτις Βio ξεχώρισε ανάμεσα σε πλήθος προϊόντων που συμμετείχαν στα Great Taste Awards 2009, θεσμό γνωστό και ως «Oscar της Βιομηχανίας Τροφίμων», του οποίου την επιτροπή απαρτίζουν φημισμένοι δημοσιογράφοι γευσιγνώστες, σεφ, παραγωγοί.

‘Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία στη σχετική ανακοίνωση, “το ‘Αλτις Bio καλλιεργείται χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών και χημικών λιπασμάτων και συσκευάζεται αγνά και φυσικά, ώστε να διατηρούνται όλες οι βιταμίνες και το άρωμά του. Η ξεχωριστή του γεύση είναι αποτέλεσμα της πολύχρονης εμπειρίας και γνώσης της ομάδας εξειδικευμένων γευσιγνωστών ‘Αλτις.

Το βιολογικό ελαιόλαδο που προτιμούν για το ‘Αλτις Βio επιλέγεται με αυστηρότατα κριτήρια, ώστε να είναι αυτό με την καλύτερη γεύση ανάμεσα σε όσα πληρούν τις προδιαγραφές των βιολογικών ελληνικών προϊόντων. Πρόκειται για ένα πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν από τη ΔΗΩ-Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων (ΕL/BΓ 002)”.