Την επιστροφή της αλυσίδας ταχυφαγείων Goody’s στην Κύπρο μετά από περίπου επτά χρόνια απουσίας σηματοδοτεί το νέο εστιατόριο Goody’s Burger House στη Λεμεσό, στη Λεωφόρο Δέσποινας & Νίκου Παττίχη 118, που λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες και ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Λεμεσιανών, συγκεντρώνοντας αρκετό κόσμο που θέλει να δοκιμάσει το μενού της ελληνικής αλυσίδας. Μάλιστα, το κατάστημα στη Λεμεσό, που άνοιξε στις 6 Σεπτεμβρίου, θα είναι και το πρώτο της αλυσίδας με λειτουργία drive through, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε λίγες ημέρες.

Από το «αντίο» του 2015 στο comeback του 2022
Σημειώνεται ότι τα Goody’s βρίσκονταν στην Κύπρο από το 1997, όταν και λειτούργησε το πρώτο τους εστιατόριο, και πάλι στη Λεμεσό, και σύντομα τα εστιατόρια Goody’s έφτασαν τα πέντε στη Μεγαλόνησο. Ωστόσο, τo 2015 χρειάστηκε να αποχωρήσουν λόγω των οικονομικών προβλημάτων που είχε η Lani Restaurants, η οποία και είχε την ευθύνη του εμπορικού σήματος Goody’s στην Κύπρο. Αυτήν τη φορά, την ανάπτυξη του δικτύου των Goody’s στην Κύπρο έχει αναλάβει, με τη μορφή του master franchise, επενδυτική ομάδα που απαρτίζεται από τους Ν. Παπαγεωργίου, Π. Γαϊτανίδη και τις οικογένειες Χριστοδουλίδη και Μιχαηλίδη, όπως έγραφε το FOODReporter πριν από ένα χρόνο.

Επέκταση και στη Σαουδική Αραβία
Στις πιο πρόσφατες οικονομικές της καταστάσεις, για τη χρήση 2021, η διοίκηση της Goody’s αναφερόταν στα σχέδιά της για την εκτός ελληνικών συνόρων παρου-σία της αλυσίδας, τονίζοντας πως η ανάπτυξη εκτός Ελλάδας συνεχίζεται φέτος με το άνοιγμα καταστημάτων Goody’s Burger House τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Σαουδική Αραβία. Αντίθετα, στα τέλη του 2021 η παγκόσμια κρίση του κλάδου της εστίασης λόγω της πανδημίας και η πολεμική σύρραξη μεταξύ Αρμενίας και Αζερ-μπαϊτζάν, οδήγησαν στην αναστολή λειτουργίας των τριών καταστημάτων Goody’s Burger House στην Αρμενία.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter