Με αφετηρία την Κρήτη και προορισμό σταδιακά όλη την Ελλάδα, ξεκίνησαν οι δράσεις της εκστρατείας δράσεων κοινωνικής ευθύνης «Ζαχαροπλάθουμε» της Γιώτης.

Στο πλαίσιό της, η σεφ Ντίνα Νικολάου έδωσε μαθήματα ζαχαροπλαστικής σε πελάτες δύο μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ σε Ηράκλειο και Χανιά, οι οποίοι, εξάλλου, με την αγορά συγκεκριμένων προϊόντων Γιώτης, συνέβαλαν στο πρόγραμμα της εταιρείας που αποβλέπει στην κάλυψη των αναγκών εξοπλισμού του Ξενώνα για την Κακοποιημένη Γυναίκα και το Παιδί του Ηρακλείου και στην προσφορά 50.000 μερίδων κρέμας Άνθος Αραβοσίτου στα παιδιά άπορων οικογενειών, που καταφεύγουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων.