Η εταιρεία Γιώτης, με τη νέα της πρωτοβουλία «Ζαχαροπλάθουμε για καλό σκοπό», προσκαλεί το κοινό να συμμετέχει σε μία δράση που συνδυάζει την αγάπη για τη ζαχαροπλαστική και την τέχνη, με την κοινωνική προσφορά.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψησίματος (World Baking Day), καλεί το κοινό να «ζαχαροπλάσουν» το αγαπημένο του γλυκό και να συμμετάσχει στη δημιουργία του πιο γλυκού κολάζ για να στηρίξει το «Μαζί για το Παιδί». Για κάθε μία συμμετοχή, η Γιώτης θα προσφέρει ένα προϊόν της για την κάλυψη αναγκών σίτισης παιδιών που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί». Τα βήματα για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό «Ζαχαροπλάθουμε για καλό σκοπό», είναι απλά:

  • «Ζαχαροπλάθει» ο ενδιαφερόμενος το αγαπημένο του γλυκό με προϊόντα Γιώτης
  • Φωτογραφίζει το γλυκό και ανεβάζει τη φωτογραφία του στο www.jotis-zacharoplathoume.gr, από τις 20 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2024.

Όλες οι φωτογραφίες οι οποίες θα ανέβουν στο www.jotis-zacharoplathoume.gr. θα μεταμορφωθούν στο πιο «γλυκό κολάζ» με τη δημιουργική επιμέλεια του visual designer Xάρη Τσέβη.
Παράλληλα, οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό παίρνουν μέρος σε κλήρωση και θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια επώνυμη κουζινομηχανή και 20 πακέτα προϊόντων Γιώτης.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter