Την είσοδό της σε μία νέα προϊόντική κατηγορία, αυτήν των κρεμοζελέ, δρομολογεί η Γιώτης. Πρόκειται για μία κατηγορία συγγενή με αυτήν των ζελέ ψυγείου, στην οποία η εταιρεία έχει ήδη ισχυρή παρουσία. Πρόσφατα η εταιρεία κατοχύρωσε εμπορικά σήματα για δύο νέα προϊόντα: Γιώτης Κρεμοζελέ με γεύση φράουλα και με γεύση ανανά. Όπως συμβαίνει και με τα φρουί ζελέ ψυγείου της εταιρείας, τα Γιώτης Κρεμοζελέ θα κυκλοφορούν σε διπλή συσκευασία στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ, με δύο συσκευασίες των 180 γραμμαρίων.

Νέοι κωδικοί ζελέ σε ράφια και ψυγεία
Την ίδια στιγμή, η Γιώτης συνεχίζει να επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της στην κατηγορία του ζελέ, τόσο εντός όσο και εκτός ψυγείου. Ειδικότερα, στις έξι μέχρι σήμερα γεύσεις φρουί ζελέ ψυγείου αναμένεται σύντομα να προστεθεί και μία έβδομη, με γεύση ροδάκινο και κομμάτια ροδάκινου, ενώ στη σειρά Sweet & Balance με στέβια έχει ήδη προστεθεί, μετά τη φράουλα και το κεράσι, η τρίτη γεύση λεμόνι.

Στα εκτός ψυγείου φρουί ζελέ η Γιώτης έχει ήδη λανσάρει την ενδέκατη γεύση της, που είναι ροδάκινο, ενώ στη σειρά των φρουί ζελέ χωρίς ζάχαρη οι γεύσεις που κυκλοφορούν είναι πλέον έξι, με την προσθήκη των γεύσεων λεμόνι και ρόδι.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter