Μεταξύ 14 και 26 Νοεμβρίου το Philadelphia υποδέχθηκε τους επισκέπτες του Carrefour Planet με ξεχωριστές γευστικές προτάσεις και cooking shows.

Μάλιστα, τα διήμερα 18-19 και 25-26 Νοεμβρίου ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου μαγείρεψε live συνταγές, βασισμένες στο προϊόν. Την ίδια περίοδο, μεταξύ 14 και 26 Νοεμβρίου, οι πελάτες του Planet μυήθηκαν από το Άλτις στην ιστορία και τις αξίες των ελαιόλαδων Άλτις Παραδοσιακό, Άλτις Απαλό και Άλτις Κλασικό, και να συμμετάσχουν σε μεγάλο διαγωνισμό, με έπαθλα πέντε επώνυμες κουζίνες.

Νωρίτερα, μεταξύ 17 και 29 Οκτωβρίου, οι πελάτες του καταστήματος είχαν την ευκαιρία, στο πλαίσιο της «Γιορτής Μήλου», να εκπαιδευτούν στη δημιουργία γευστικών συνδυασμών μήλων και προϊόντων της Arla (Lurpaκ, Arla Γραβιέρα, Arla Κρέμα γάλακτος και Castello Danablu). Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία και τις συνταγές τους οι σεφ Στέλιος Παρλιάρος, Αλέξανδρος Παπανδρέου και Πόπη Χρυσανθίδου.