Η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη παρουσιάζει το γιαούρτι Δωδώνη Στραγγιστό 2% χωρίς λακτόζη, από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα. Το νέο γιαούρτι διατηρεί τη χαρακτηριστική υφή και γεύση του στραγγιστού Δωδώνη, χαρίζοντας όλα τα θρεπτικά οφέλη του γιαουρτιού, χωρίς την προσθήκη της λακτόζης.

Στόχος της εταιρείας είναι να συστήσει στο κοινό μια νέα ελαφριά και θρεπτική επιλογή, είτε για όσους παρουσιάζουν δυσανεξία στη λακτόζη είτε για όσους ακολουθούν μια χορτοφαγική διατροφή, που τους επιτρέπει να προσλάβουν όλα τα θρεπτικά στοιχεία του γάλακτος, καθώς αποροφάται πιο εύκολα από τον οργανισμό.