Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Asda, ο Andy Bond, ίδρυσε τη δική του εκπτωτική αλυσίδα, με το όνομα GMH! (Guess How Much!). Στόχος της είναι να αποτελέσει ένα σημείο one-stop shop για μητέρες, διαθέτοντας μια συλλογή προϊόντων γενικού εμπορίου, τυποποιημένων τροφίμων, καθώς και ειδών ένδυσης Pep & Co, της εταιρείας που ανήκει επίσης στον Andy Bond, με βασικό επενδυτή τον νοτιοαφρικανό Pepkor.

Και το νέο εγχείρημα, που αφορά στον χώρο της λιανικής, υποστηρίζεται από τον ίδιο επενδυτή. Το πρώτο discount κατάστημα GHM! εγκαινιάστηκε ήδη στο Hinkley (Leicestershire) της Μ. Βρετανίας, με πρόβλεψη για λειτουργία 8-10 επιπλέον καταστημάτων 1.000τμ σε όλη τη χώρα, εντός του καλοκαιριού. Στη διοίκηση της αλυσίδας συμμετέχει και ένα ακόμη πρώην στέλεχος της Asda, ο Koray Gul. Ο Bond, εκτός του Gul, πήρε μαζί του στη νέα επιχείρηση και στελέχη από τις εταιρείες Holland & Barrett, Poundworld και Poundstretcher, σχηματίζοντας έτσι μια ισχυρή διοικητική ομάδα, με βετεράνους του λιανεμπορίου και του discount.

O πρώην CEO της Asda επενδύει στο discount, λαμβάνοντας υπόψη πως είναι κυρίαρχη τάση. Όμως, σύμφωνα με την τελευταία μελέτη ShopperVista, με δεδομένη την αντεπίθεση των κλασικών σούπερ μάρκετ στο πεδίο της τιμής, πρέπει να επενδύσουν στη διαφοροποίηση, ώστε να δώσουν στους καταναλωτές και άλλα κίνητρα επίσκεψης των καταστημάτων τους, πέραν της τιμής. Η προσθήκη του τμήματος της μόδας θα συνεισφέρει σε αυτή την κατεύθυνση, όμως οι αναλυτές αναμένουν τις νέες καινοτόμες ιδέες που θα παρουσιάσουν τα σημαντικά στελέχη της νέας αλυσίδας, ώστε να διεκδικήσει επάξια τη θέση της στη βρετανική αγορά.