Γεύμα με επίσημους ομιλητές τον κ. Χρήστο Φώλια, υπουργό Ανάπτυξης, και τον λόρδο Digby Jones, υπουργό Εμπορίου και Επενδύσεων της Μεγάλης Βρετανίας, οργανώνει το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, στις 8 Μαΐου 2008, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το γεύμα αποτελεί την εναρκτήρια εκδήλωση, στο πλαίσιο του προγράμματος “2 Nations, Athens 2008-London 2009”, στόχος του οποίου είναι η παράλληλη προώθηση των βρετανικών και ελληνικών ενδιαφερόντων, καθώς και η επέκταση και ανάπτυξη διμερών σχέσεων σε νέους τομείς.

“Οι υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις”, δηλώνουν οι διοργανωτές, “θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ Μαΐου και Νοεμβρίου 2008 και θα καλύπτουν διαφορετικούς τομείς, όπως η οικονομία, οι επιχειρήσεις, οι επιστήμες, τα γράμματα και οι τέχνες, ο αθλητισμός, το life style, και πολλά άλλα. Για τον σκοπό αυτόν, πρόκειται να επισκεφτούν τη χώρα μας σημαντικές προσωπικότητες”.

Χορηγός της εκδήλωσης της 8ης Μαΐου είναι η Copelouzos Group και υποστηρικτής η La Chocolatiere.

Πλατινένιοι χορηγοί όλου του προγράμματος “2 Nations, Athens 2008-London 2009” είναι οι Visitbritain και Aegean Airlines, υποστηρικτής η Litterae, χορηγοί επικοινωνίας οι Athens News, BH Magazine, XPATATHENS.COM και ANAYCOM EPE, και υποστηρικτής δημοσιότητας η Celebrityworks.