Στις 29 Σεπτεμβρίου -αντί της αρχικά ορισθείσης 22ας του μήνα- η εταιρεία συμβούλων Πρόθεση ΑΕ φιλοξενεί στην Αθήνα τον κορυφαίο συγγραφέα και δάσκαλο σε θέματα Συναισθηματικής Νοημοσύνης και Αυτογνωσίας Dan Millman, για μια μοναδική παρουσίαση, με θέμα «Ξυπνώντας τον Ειρηνικό Πολεμιστή Μέσα μας». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει η πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας «Ο Δρόμος του Ειρηνικού Πολεμιστή», το σενάριο της οποίας βασίζεται στο ομώνυμο best seller του ομιλητή.

Εξάλλου, στις 6 Νοεμβρίου η Πρόθεση ΑΕ παρουσιάζει στο ελληνικό κοινό τον κορυφαίο γκουρού του management Dr Ken Blanchard για ένα μοναδικό σεμινάριο με θέμα “Leading at a Higher Level: Blanchard on Leadership and Creating High Performing Organizations”, με το οποίο ο Dr Blanchard κλείνει την καριέρα του όσον αφορά στις ολοήμερες παρουσιάσεις.

Η Πρόθεση ΑΕ, συμπληρώνοντας τον Οκτώβριο τέσσερα δημιουργικά χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά, προσφέρει στο κοινό τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τις δύο προαναφερόμενες ημερίδες στην προνομιακή τιμή των 700 ευρώ πλέον ΦΠΑ ανά άτομο, αντί των 1.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ που θα στοίχιζαν, αν παρακολουθούνταν ξεχωριστά η κάθε μία. Η προσφορά της ισχύει μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου.

Επίσης, κατά την πρώτη ημερίδα (του Millman), η εταιρεία Skouropoulos -μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης- θα διενεργήσει κλήρωση, μεταξύ όλων των συμμετασχόντων, ενός καθίσματος εργασίας Dream (με μπράτσα, συρόμενη έδρα, μηχανισμό Synchro, ρύθμιση Lumbard Support, μαύρη πλαστική βάση και επένδυση υφάσματος) αξίας 318 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής: www.prothesisevents.gr, www.prothesis.gr ή τηλ. 210 6601 290.