Οι εργαστηριακές έρευνες επιβεβαιώνουν αυτό που δηλώνουν οι καταναλώτριες σε όλο τον κόσμο: η κούραση είναι ο υπ’ αριθμόν 1 εχθρός της επιδερμίδας, αφού προκαλεί οξείδωση των κυττάρων και αποδυναμώνει την ικανότητα ανάπλασής τους.

Η καλύτερη στιγμή αντιμετώπισης των συνεπειών της κούρασης είναι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι φυσικοί μηχανισμοί επανόρθωσης ενεργοποιούνται και η ανάπλαση κορυφώνεται. Αυτή είναι η στιγμή που η Garnier καλεί τις γυναίκες να βοηθήσουν την επιδερμίδα τους να καταπολεμήσει τα σημάδια της κούρασης και της γήρανσης, χρησιμοποιώντας την νέα της κρέμα Miracle Sleeping Cream. Στο συγκεκριμένο προϊόν, η επανορθωτική δύναμη μιας μάσκας συνδυάζεται με την ελαφριά υφή μιας κρέμας, για ξεκούραστο πρόσωπο από το πρώτο πρωί και ολοένα πιο αναζωογονημένη επιδερμίδα.

To αντιγηραντικό σύμπλεγμα 7 ενεργών συστατικών της Miracle Sleeping Cream περιλαμβάνει LHA, ένα ενεργό συστατικό υψηλής αποτελεσματικότητας για λάμψη, αδενοσίνη για την καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης που προκαλούνται από την κούραση, εκχύλισμα ακακίας ροδομέταξης, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που συμβάλλει στην καταπολέμηση της θαμπής όψης, της έλλειψης ομοιομορφίας και στη μείωση των ρυτίδων, υαλουρονικό οξύ για εντατική ενυδάτωση, εκχύλισμα ρούσκου, έλαιο jojoba και αιθέριο έλαιο λεβαντίνης, το οποίο αποτελεί το βασικό ενεργό συστατικό της σύνθεσης της κρέμας. Το αιθέριο έλαιο λεβαντίνης βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου και διαθέτει αναπλαστικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.