Ενδιαφέρον από αγοραστές του εξωτερικού, χωρών της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, προσέλκυσε η νέα σειρά από premium μουστάρδες της Galaxy Σ. Μαβίδου και Υιοί ΟΕ, όπως πληροφορήθηκε το FOODReporter. Πρόκειται για τρεις διαφορετικούς κωδικούς, οι οποίοι βραβεύτηκαν όλοι ανεξαιρέτως από το διεθνή και καταξιωμένο θεσμό του του International Taste Institute: Μουστάρδα Dijon (Dijon Mustard), με μεσογειακά βότανα (Mediterranean Mustard) και με ελληνικό μέλι ανθέων (Honey Mustard), όλες σε γυάλινο βάζο.

Πιο συγκεκριμένα, η μουστάρδα Dijon έλαβε τρία αστέρια, η μουστάρδα με ελληνικό ανθόμελο έλαβε δύο αστέρια και αντιστοίχως, δύο αστέρια έλαβε και η μουστάρδα με μεσογειακά βότανα.

Στο International Taste Institute, περισσότεροι από 200 διακεκριμένοι σεφ και σομελιέ, που διαθέτουν αποδεδειγμένα μεγάλη εμπειρία σε γευστικές δοκιμές βαθμολογούν αντικειμενικά τη γεύση, το άρωμα, την υφή και την εμφάνιση κάθε προϊόντος.

Στη Galaxy Σ. Μαβίδου και Υιοί ΟΕ, ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την ανταμοιβή με την αντίστοιχη βράβευση στην προσήλωση σε γεύση και ποιότητα, επικεντρώνονται στην premium σειρά μουστάρδας ως προς το στόχο ενίσχυσης των εξαγωγών, αλλά και στη σειρά χυμών λεμονιού, όπου την παράσταση κλέβει η ελκυστική νέα συσκευασία με ετικέτα τύπου Sleeve σε σχήμα λεμονιού με χυμό λεμόνι, από 100% συμπυκνωμένο χυμό. Για αμφότερες τις σειρές προϊόντων, εμφανίστηκαν ενδιαφερόμενοι αγοραστές στο περίπτερο της Galaxy στην έκθεση PLMA 2024 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter