Για ακόμα μία χρονιά, η Galaxy Foods- S. Mavidou & Sons G.P απέσπασε αστέρια στο διαγωνισμό του International Taste Institute (ΙΤΙ) στις Βρυξέλλες για τη νέα της σειρά, μουστάρδα σε βάζο.

Ειδικότερα, πάνω από 200 διακεκριμένοι chefs και sommeliers με μεγάλη εμπειρία σε γευστικές δοκιμές βαθμολογούν αντικειμενικά τη γεύση, το άρωμα, την υφή και την εμφάνιση κάθε προϊόντος.

Η νέα σειρά της Galaxy Foods- S. Mavidou & Sons G.P έλαβε τρία αστέρια για τη μουστάρδα Dijon, δύο αστέρια για την μουστάρδα με ελληνικό ανθόμελο και δύο αστέρια για τη μουστάρδα με μεσογειακά βότανα.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter