Με την πρόσφατη ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του ομίλου Delhaize, όπου υπήρχε ιδιαίτερη αναφορά στη σημασία της ΑΒ Βασιλόπουλος και της πορείας της ακόμη και σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, ενισχύθηκε η εμπιστοσύνη στην ορθότητα της στρατηγικής του New Game Plan.

Από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής αυτής, που υιοθετήθηκε από την Delhaize το 2009, είναι η λειτουργία του ομίλου ως σύνολο (κοινό όραμα και στόχοι), η επιτάχυνση της ανάπτυξης (ακόμη πιο ανταγωνιστικές τιμές, επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες, προώθηση ενός υγιεινού μοντέλου διαβίωσης, πρακτικές ΕΚΕ κλπ), η στενότερη συνεργασία με τους προμηθευτές και η βέλτιστη απόδοση της διοικητικής ομάδας.

Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει από τον ίδιο τον CEO της Delhaize, Pierre-Olivier Beckers την ανάλυση της στρατηγικής του ομίλου, τα πλάνα του μετά την εξαγορά της Delta Maxi, τις δυνατότητες που ανοίγει η ενδυνάμωση του ομίλου στην νοτιοδυτική Ευρώπη για τις ελληνικές επιχειρήσεις και τις νέες τάσεις στο λιανεμπόριο των FMCG.

O πρωταγωνιστής των εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή μας είναι keynote speaker στην εκδήλωση που διοργανώνει η BOUSSIAS και το περιοδικό σελφ σέρβις την Μ. Τρίτη 19 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Grand Bretagne. Το κόστος συμμετοχής έχει διαμορφωθεί με τρόπο ώστε να επιτρέψει στο μεγαλύτερο δυνατό αριθμό στελεχών του κλάδου να παρακολουθήσουν τη μοναδική αυτή εκδήλωση.