Το νέο καινοτόμο προϊόν της ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ δημιουργεί νέα υποκατηγορία στη γενική κατηγορία των χυμών και υπόσχεται το «άνοιγμα» της αγοράς.

Το νέο καινοτόμο προϊόν της ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ δημιουργεί νέα υποκατηγορία στη γενική κατηγορία των χυμών και υπόσχεται το "άνοιγμα" της αγοράς.

Στις 20 Μαρτίου η ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ ξεκίνησε την τοποθέτηση σε ψυγεία ενός νέου καινοτόμου προϊόντος της, του φρουτοποτού FRULITE Cool Mix. Το προϊόν, σε αντίθεση με τους κλασικούς χυμούς φρούτων και τους συνδυασμούς τους, καινοτομεί ως προς τη σύνθεσή του, αφού συνδυάζει φρούτα με γιαούρτι. Δημιουργεί μια νέα υποκατηγορία χυμών με φιλόδοξη προοπτική.

Ανταπόκριση στις νέες απαιτήσεις των καταναλωτών

Η απόφαση για τη δημιουργία του προϊόντος προέκυψε μετά τη διενέργεια εκτεταμένων ερευνών γύρω από την κατανάλωση των χυμών, τα συμπεράσματα των οποίων έδειξαν ότι οι καταναλωτές προτιμούν να καταναλώνουν χυμούς που τους προσφέρουν σημαντικό όφελος, σε ό,τι αφορά στις ανάγκες του οργανισμού. Στο πλαίσιο αυτό, το τμήμα “έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων” της ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ ανέλαβε τη μελέτη για τη δημιουργία ενός πρωτότυπου χυμού, ο οποίος θα ανανέωνε το καταναλωτικό ενδιαφέρον, εκπληρώνοντας τις νέες απαιτήσεις των καταναλωτών. Ταυτόχρονα θα δημιουργούσε τις προϋποθέσεις για τη διεύρυνση της αγοράς των χυμών. Η ιδέα της πρόσμιξης των φρούτων με ένα κατ’ εξοχήν προϊόν της υγιεινής διατροφής, όπως το γιαούρτι, έδωσε το έναυσμα για την ερευνητική δραστηριότητα του τμήματος η οποία κράτησε περίπου ένα χρόνο. Η ερευνητική διαδικασία λειτούργησε λαμβάνοντας υπόψη τις ποιοτικές και ποσοτικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν για να επιβεβαιωθούν τα τελικά χαρακτηριστικά του προϊόντος. Ετσι, ωρίμασε η απόφαση για την παραγωγή και το λανσάρισμα του καινοτόμου φρουτοχυμού με γιαούρτι FRULITE Cool Mix.

Η ένταξη του νέου προϊόντος στη σειρά FRULITE, που ήδη συμπληρώνει περίπου οκτώ χρόνια επιτυχημένης πορείας στην αγορά, αποφασίστηκε στο πλαίσιο του επικοινωνιακού προσανατολισμού της σειράς να υπόσχεται πάντα το “άλλο φρούτο!” στους καταναλωτές.

Τρεις νέες γεύσεις για νέους και όχι μόνο…

Το προϊόν συσκευάζεται σε συσκευασίες tetra square. Ο χυμός εγκυτιώνεται σε κενό αέρος, ώστε να διατηρεί αναλλοίωτα τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά για περισσότερο χρόνο. Διακρίνεται για τη ρευστότητα, τη λεπτή, απολαυστική και πρωτόγνωρη γεύση του.

Κυκλοφορεί σε τρεις συνδυασμούς φρουτοχυμών με γιαούρτι: ροδάκινο-βερίκοκο, ανανά-πορτοκάλι και φράουλα. Αυτοί άλλωστε οι συνδυασμοί έχουν αποδεδειγμένα την ευρύτερη αποδοχή από τους καταναλωτές. Διατίθενται σε συσκευασίες του ενός λίτρου και των 330 γραμμαρίων.

Η καταναλωτική ομάδα-στόχος στην οποία απευθύνεται το προϊόν είναι οι νέοι ηλικίας μεταξύ 15 και 24 ετών. Ωστόσο, εκτιμάται ότι το προϊόν θα προσελκύσει καταναλωτές και άλλων ηλικιών, χάρη στον αρμονικό συνδυασμό φρούτων με γιαούρτι και την απολαυστική του γεύση.

Σε εξέλιξη διαφημιστική υποστήριξη και promotion

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη το επικοινωνιακό πρόγραμμα του FRULITE Cool Mix. Περιλαμβάνει συνδυασμένη υποστήριξη με τηλεοπτικό σποτ, καταχωρίσεις στον Τύπο, υπαίθρια διαφήμιση, εκτεταμένα προγράμματα δειγματοδιανομών στα καταστήματα του λιανεμπορίου κλπ. Στόχος της ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ είναι η δυναμική παρουσία του νέου προϊόντος της φέτος, καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου αιχμής της αγοράς των χυμών ψυγείου.