Ανοίγει και πάλι τις πύλες της από τις 5 έως τις 7 Φεβρουαρίου 2025, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου, η Διεθνής Έκθεση για την Προώθηση Φρούτων και Λαχανικών για Επαγγελματίες, Fruit Logistica, την οποία αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση του κλάδου, προσελκύοντας επαγγελματίες από όλο τον κόσμο.

Η έκθεση καλύπτει όλο το φάσμα της αλυσίδας αξίας για τον κλάδο των φρούτων και λαχανικών, από τον παραγωγό έως τον τελικό καταναλωτή, προσφέροντας μια πλήρη γκάμα προϊόντων, υπηρεσιών και τεχνολογικών λύσεων.

Από την καλλιέργεια σπόρων και την παραγωγή, μέχρι τη συσκευασία και τον αυτοματισμό, η Fruit Logistica φροντίζει να παρέχει όλα όσα χρειάζεται ο κλάδος για τη βελτίωση της παραγωγικότητας και της καινοτομίας.

Η προηγούμενη διοργάνωση του 2024 απέδειξε ξανά τον διεθνή χαρακτήρα της Fruit Logistica, συγκεντρώνοντας 2.770 εκθέτες από 94 χώρες.

Η Fruit Logistica 2025 προσφέρει στους εκθέτες την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και καινοτομίες στον κλάδο των φρέσκων προϊόντων και να δικτυωθούν με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου παρουσιάζοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε διεθνές επίπεδο.

Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στην Fruit Logistica 2025 λήγει στις 31 Ιουλίου 2024.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter