Το EFQM Forum 2007, με θέμα “Building High Performing Organisations in Europe” (Κτίζοντας οργανισμούς υψηλών επιδόσεων στην Ευρώπη), αναμένεται να συγκεντρώσει τη συμμετοχή περισσοτέρων από 1.000 επιχειρηματιών, επαγγελματιών και ανωτάτων στελεχών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και από 40 χώρες της Ευρώπης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πληθώρα διεθνώς καταξιωμένων ομιλητών, όπως ο Dr Muhammad Yunus, βραβευμένος με βραβείο Nobel, γνωστός από την ίδρυση της Τράπεζας των Φτωχών στην χώρα του, ο καθηγητής Στρατηγικής & Διεθνούς Management του Insead Business School Chan Kim, κορυφαίος σε θέματα επιχειρησιακής στρατηγικής και συγγραφέας βιβλίων και άρθρων με κυριότερο το τελευταίο βιβλίο του Blue Ocean Strategy, ο Πρόεδρος της ΒΤ International Franηois Barrault και ο Rene Carayol, που θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ομιλητές σε θέματα Ηγεσίας.

Πέραν των τεσσάρων αυτών κυρίων ομιλητών, κατά τη διάρκεια του Forum ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες από τον ευρωπαϊκό και ελληνικό χώρο, θα παρουσιάσουν εισηγήσεις σχετικές με την Επιχειρηματική Αριστεία όπως και Μελέτες Περιπτώσεων (Case Studies).

Το CEO SUMMIT (Συνάντηση Κορυφής Ανωτάτων Στελεχών) είναι μία καινοτομία της φετινής διοργάνωσης. Στην κλειστή αυτή εκδήλωση, 200 περίπου διευθύνοντες σύμβουλοι ευρωπαϊκών και ελληνικών επιχειρήσεων, θα συζητήσουν το μείζον θέμα των βέλτιστων πρακτικών για τη δημιουργία επιχειρήσεων υψηλής απόδοσης. Η ΕΕΔΕ στοχεύει στην καθιέρωση της εκδήλωσης φιλοδοξώντας να την εισαγάγει στην ελληνική πραγματικότητα ως έναν ετήσιο θεσμό. Η προσπάθεια αυτή θα στηριχθεί στην συνεργασία και άλλων φορέων, όπως η Λέσχη Επιχειρηματικότητας, το Ίδρυμα Βιομηχανικών και Οικονομικών Ερευνών και άλλοι.

Μεγάλη βαρύτητα στη διοργάνωση θα δοθεί στην απονομή των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρηματικής Αριστείας (EFQM Excellence Awards 2007), που αποτελεί την Ανώτατη Διάκριση σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο για την Επιχειρηματική Αριστεία, καθώς και στην απονομή των Ελληνικών Βραβείων Επιχειρηματικής Αριστείας του EFQM.

Η διοργάνωση, μία από τις σημαντικότερες που θα πραγματοποιηθούν στον χώρο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, στηρίζεται από κορυφαίους έλληνες επιχειρηματίες και managers, που συμμετέχουν ως μέλη τόσο της Τιμητικής όσο και της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου. Την εκδήλωση επίσης στηρίζουν σημαντικοί χορηγοί, των οποίων η συνδρομή είναι καθοριστική, αφού το budget της ανέρχεται σε 2 εκατ. ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στις ιστοσελίδες της ΕΕΔΕ www.eede.gr και του EFQM www.efqm.org ή στην εταιρεία Celebrityworks, στο τηλέφωνο 210 8019 444.