Η Φιξ Άνευ, έδωσε δυναμικά το «παρών» στο Spetsathlon 2024, το οποίο σηματοδότησε τη 10η διοργάνωση για το μεγάλο αθλητικό γεγονός που έλαβε χώρα στις Σπέτσες. Η Φιξ Άνευ, που ηγείται της κατηγορίας της, διατηρεί αναλλοίωτη την αυθεντική γεύση μπύρας, με τις λιγότερες θερμίδες (μόλις 14 θερμίδες ανά 100 ml.), αποτελώντας την ιδανική πρόταση για όσους επιλέγουν έναν πιο ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Φιξ Άνευ στήριξε φέτος για πρώτη φορά τη διοργάνωση του Spetsathlon, μία αθλητική «γιορτή» για το τρίαθλο, που πραγματοποιήθηκε στο νησί των Σπετσών και διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Φέτος, λοιπόν, στο Spetsathlon, το τριήμερο 17-19 Μαΐου 2024, οι αθλητές, εθελοντές και επισκέπτες απόλαυσαν, μετά τον τερματισμό των δράσεων, μία παγωμένη μπύρα ΦΙΞ Άνευ, που ήταν διαθέσιμη στο πλαίσιο της διοργάνωσης, προσφέροντας στιγμές δροσιάς και απόλαυσης στους παρευρισκόμενους.

Η ΦΙΞ Άνευ, ως μία διαφορετική πρόταση για όλες εκείνες τις περιστάσεις που επιθυμεί το κοινό να απολαύσει τη γεύση του αγαπημένου του ποτού, άνευ αλκοόλ, μέσα από την παρουσία της στην εκδήλωση, υπενθύμισε και πάλι ότι στη ζωή κάποια «άνευ» είναι καλύτερα από τα «με», και προσκάλεσε να γιορτάσει με το κοινό μαζί τον αθλητισμό, στο πλαίσιο του φετινού επετειακού Spetsathlon.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter