Το ισπανικό premium μεταλλικό νερό Vichy Catalan, ένα από τα κορυφαία brands στην κατηγορία του σε όλο τον κόσμο και με ιστορία 140 ετών, είναι ο νέος συνεργάτης για την εταιρεία Fine Goods.

Ο Iδρυτής της Fine Goods, Γιάννης Χαλδούπης, δήλωσε σχετικά με τη νέα συνεργασία: «Eίμαι πολύ χαρούμενος που ένα εμβληματικό brand του εξωτερικού με παρουσία σε πάνω από 50 χώρες σε όλες τις ηπείρους εμπιστεύτηκε την Fine Goods για συνεργάτη».

Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Η προσθήκη στο portfolio μας μίας εταιρείας του βεληνεκούς και της ιστορίας του Vichy Catalan, είναι μία απόδειξη της δυναμικής που έχει αναπτύξει η Fine Goods».

Η Fine Goods, λειτουργεί ως εξωτερικός συνεργάτης εξαγωγών για πολύ γνωστές επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών από Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Γαλλία και Ελβετία, που θέλουν να επεκτείνουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα, προσφέροντας το απαραίτητο know- how για την είσοδο των προϊόντων τους σε νέες αγορές που δεν έχουν παρουσία. Αναφορικά, το Vichy Catalán εμφιαλώνεται από την ομώνυμη ιαματική πηγή του στο Caldes de Malavella της Girona. Είναι το κορυφαίο μεταλλικό νερό στην Ισπανία, με μερίδιο αγοράς 40%.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter