Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή της Φάρμα Μητσόπουλος που βρέθηκε για μια ακόμα χρονιά στην Food Expo 2024, που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου στο Metropolitan Expo. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία και τις τρεις ημέρες να απολαύσουν τα υψηλής ποιότητας και μοναδικής γεύσης προϊόντα, όπως προ-ψημένα προϊόντα και καινοτόμες συνταγές έκπληξη που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία και καταναλωτή.

Ο πρωταγωνιστής ήταν το ελληνικό κρέας της Φάρμας που όλα αυτά τα χρόνια παράγεται και μεγαλώνει στον τόπο μας με τις καλύτερες συνθήκες και είναι η βάση για να προσφέρει στον επαγγελματία του χώρου τις καλύτερες συνταγές.

H Φάρμα Μητσόπουλος κατά την διάρκεια της έκθεσης πραγματοποίησε live cooking events από τους διάσημους chefs της και προώθησε την νέα σειρά Ψημένα, η οποία άφησε τις καλύτερες γευστικές εντυπώσεις.

Η σειρά αποτελείται από γευστικές ψημένες προτάσεις που προέρχονται από ατόφια κομμάτια αυθεντικού κρέατος με φυσικά μυρωδικά και βότανα της ελληνικής γης. Εύκολες συνταγές «από σπίτι» και σε λίγα μόλις λεπτά είναι έτοιμες για σερβίρισμα για τον επαγγελματία αλλά και για όλη την οικογένεια.

Σημειώνεται ότι στο πέρας της έκθεσης, η Φάρμα Μητσόπουλος πιστή και στην κοινωνική ευαισθητοποίηση που τη χαρακτηρίζει, δώρισε προϊόντα της σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και σωματεία.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter