Το νέο κεφίρ μπανάνα, βρώμη και μέλι λανσάρει η Φάρμα Κουκάκη, που έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια των κεφίρ, με έναν συνδυασμό συστατικών που αποτελεί την απόλυτη τάση της εποχής.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του κεφίρ δημιουργούν ένα ρόφημα με υπέροχη γεύση και υφή, πολύτιμο για τον οργανισμό και την υγεία του πεπτικού συστήματος. Ένα φυσικό, προβιοτικό ρόφημα, πλούσιο σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, που αποτελεί εξαιρετική τροφή για τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Με 6 πλέον κωδικούς Κεφίρ, η Φάρμα Κουκάκη κατέχει ηγετική θέση στην κατηγορία.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις στο δωδεκάμηνο του 2023, η εταιρεία βρίσκεται στην 1η θέση πανελλαδικά στην κατηγορία του Κεφίρ, με μερίδιο 32,2% σε αξία, στο σύνολο της ελληνικής αγοράς (στοιχεία Circana, Total Greece, Values, Ιανουάριος – Δεκέμβριος 2023). Το λανσάρισμα του νέου κωδικού Κεφίρ Μπανάνα, Βρώμη και Μέλι, προβλέπεται να ενισχύει ακόμη περισσότερο τη θέση της στην κατηγορία. Ο νέος κωδικός, που κυκλοφορεί σε συσκευασία 330ml, έχει ξεκινήσει να τοποθετείται σε αλυσίδες supermarket και σε μικρότερα σημεία πανελλαδικά.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία σημείωσε μια σημαντική επιτυχία στην κατηγορία του Κεφίρ, στα φετινά International Taste Awards. Κατάφερε να αποσπάσει το 2ο Crystal Taste Award για τη γκάμα της, συγκεκριμένα για το κλασικό Κεφίρ.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter