Τη νέα σειρά συσκευασμένου κρέατος σε συσκευασίες τύπου Skin, που είναι ιδανικές για το κανάλι του λιανεμπορίου και έχουν λανσαριστεί ήδη σε αλυσίδες οργανωμένου λιανεμπορίου, όπως τα My market, παρουσίασε στη Food Expo 2024 η Φάρμα Ελασσόνας.

Οι νέες, καινοτόμες συσκευασίες αγκαλιάζουν το κρέας, σε συνθήκες κενού ατμόσφαιρας, με αποτέλεσμα να μπορούν να εγγυηθούν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, εγγυημένη φρεσκάδα, αναλλοίωτα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Επιπλέον στοχεύουν στην μείωση της σπατάλης φαγητού. Η ευζωία των ζώων είναι βασική προτεραιότητα για τη Φάρμα.

Η εκτροφή στις ειδικά διαμορφωμένες σταβλικές εγκαταστάσεις όπου υλοποιείται το πρόγραμμα βέλτιστων πρακτικών, αναφορικά με την διαβίωση και την διατροφή, έχει την επιστημονική καθοδήγηση της Κτηνιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής εξασφαλίζει υψηλές προδιαγραφές σε κάθε προϊόν και σε κάθε στάδιο παραγωγής.

Η νέα προϊοντική γκάμα της περιλαμβάνει την «Τσεκουράτη» μπριζολοπανσέτα από ελληνικό χοιρινό (500γρ.), Rib Eye 400γρ., BBQ Steak 400γρ., χοιρινά πανσετάκια, μπριζολοπανσέτα από ελληνικό χοιρινό (450γρ.), Burger εκλεκτού ελληνικού μοσχαρίσιου κρέατος (300γρ.), παραδοσιακό -μοσχαρίσιο και χοιρινό- μπιφτέκι (600γρ.), κιμά βόειο και ανάμεικτο, λουκάνικα, σουβλάκι χοιρινό.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter