“Με απαλό, διακριτικό άρωμα και κάλυμμα νέας τεχνολογίας SoftDry, οι EveryDay Fresh απορροφούν ταχύτατα την υγρασία και βοηθούν στον περιορισμό των οσμών, αφήνοντας μόνο μια αύρα φρεσκάδας. Oι νέες σερβιέτες είναι ένα ακόμα γυναικολογικά ελεγμένο προϊόν της σειράς ΕveryDay, που έχει ως στόχο τη μέγιστη δυνατή υγιεινή προστασία των καταναλωτριών. Απευθύνονται στη σύγχρονη δραστήρια γυναίκα, που βρίσκεται πολλές ώρες εκτός σπιτιού και αναζητά λύση σε μια υπαρκτή της ανάγκη για αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας ακόμα και τις δύσκολες μέρες. Οι νέες σερβιέτες κυκλοφορούν σε μοντέρνες, «δροσερές» συσκευασίες στους τύπους: normal, super, maxi night, στα σούπερ μάρκετ, σε καταστήματα καλλυντικών και σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Αυθόρμητες αντιδράσεις καταναλωτριών που δοκίμασαν το προϊόν κατά την διεξαγωγή έρευνας όπως: «Διακριτικό, λεπτό, ντελικάτο άρωμα, μου φτιάχνει την διάθεση, ανυπομονώ να την βρω στο ράφι, επιτέλους και fresh σερβιέτα», προδιαγράφουν την πορεία του προϊόντος.
Η καμπάνια λανσαρίσματος (τηλεοπτικές ταινίες, καταχωρήσεις-παρουσιάσεις στον ειδικό τύπο) εξελίσσεται, ενώ παράλληλα τρέχουν δυναμικές in store ενέργειες συνδυαστικά με εντυπωσιακό προωθητικό υλικό στα σημεία πώλησης. Η υιοθέτηση του concept fresh θα είναι μια σίγουρη επιτυχία, αυξάνοντας περαιτέρω την κερδοφορία της αγοράς των σερβιετών”.