Το brand EveryDay παράγεται από την ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ, η οποία αποτελεί σήμερα μία από τις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής προϊόντων ατομικής υγιεινής στην Ευρώπη. Τα προϊόντα της σειράς EveryDay, είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την πρωτοπορία και την καινοτομία, ενώ αναπόσπαστο κομμάτι της αξίας της μάρκας είναι η δέσμευση για συνδυασμό σίγουρης προστασίας αλλά και μοναδικής φιλικότητας προς το δέρμα.

Από το 1991, οπότε και δημιουργήθηκε το brand EveryDay, είχε ως στόχο να βρίσκεται κοντά στη σύγχρονη καταναλώτρια, να ακούει τις ανάγκες της και να απαντά σε αυτές με πρωτοποριακά προϊόντα που ενσωματώνουν στο σχεδιασμό τους σημαντικές καινοτομίες.

Μία ελληνική μάρκα με μοναδικές καινοτομίες
Τα προϊόντα της σειράς EveryDay αποτελούν μία 100% ελληνική δημιουργία, αφού όλα τα στάδια σχεδιασμού, υλοποίησης και παραγωγής τους πραγματοποιούνται στην Ελλάδα. Το πρώτο λανσάρισμα (1991) έγινε με τα σερβιετάκια EveryDay, τα οποία γρήγορα κατέκτησαν την 1η θέση στην ελληνική αγορά, μία θέση που διατηρούν σταθερά μέχρι και σήμερα. Λίγα χρόνια αργότερα (1996) προστέθηκαν και οι σερβιέτες EveryDay, που αναδείχτηκαν σύντομα στο πιο αναπτυσσόμενο brand στην κατηγορία. Από το λανσάρισμά του και μέχρι σήμερα, το brand EveryDay εισήγαγε στην κατηγορία σημαντικές διαφοροποιήσεις από τον ανταγωνισμό, οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις, αποτελούν μοναδικές ή και παγκόσμιες καινοτομίες.

Sensitive Concept: Με ιδιαίτερο σεβασμό στο ευαίσθητο γυναικείο δέρμα και μετά από πολύ προσεκτική επιλογή υλικών, δημιουργήθηκαν το 1997 οι σερβιέτες EveryDay Sensitive. Πρόκειται για τις πρώτες «Sensitive» σερβιέτες παγκοσμίως, οι οποίες χάρη στο μοναδικά υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμά τους, κέρδισαν γρήγορα την προτίμηση των καταναλωτριών, αυξάνοντας δυναμικά το μερίδιο του brand.
All Cotton Concept: Ένα χρόνο μετά, η εταιρεία ΜΕΓΑ προχώρησε σε μία ακόμα μοναδική καινοτομία, λανσάροντας τα σερβιετάκια EveryDay All Cotton, τα μόνα με κάλυμμα από 100% βαμβάκι. Η μοναδικότητα των EveryDay All Cotton, δηλαδή το 100% βαμβακερό φυσικό άγγιγμα που προσφέρουν, αναγνωρίστηκε άμεσα από τις καταναλώτριες, οι οποίες τα έχουν κατατάξει σταθερά, από το λανσάρισμά τους και μέχρι σήμερα, στην πρώτη θέση των προτιμήσεών τους. Σημειώνουμε ότι δεν πρόκειται για ένα κάλυμμα «σαν» βαμβάκι ή «απαλό σαν» βαμβάκι, αλλά πραγματικά φτιαγμένο από 100% βαμβάκι.

Τα επόμενα χρόνια, στη γκάμα της μάρκας EveryDay προστέθηκαν κι άλλοι, προσεκτικά επιλεγμένοι καινοτόμοι κωδικοί (όπως για παράδειγμα οι σερβιέτες EveryDay Fresh ή οι σερβιέτες EveryDay Extra Long, κ.ά.). Όλα τα λανσαρίσματα στέφθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία, αφού αύξησαν το μερίδιο της μάρκας και προσέδωσαν στην EveryDay ισχυρή εικόνα πρωτοπορίας και προϊοντικής εξέλιξης. Επίσης, ήταν ιδιαίτερα αποδοτικά για το λιανεμπόριο, αφού χωρίς να επιβαρύνουν το ράφι με πολλούς κωδικούς, εστίασαν σε λίγους, top selling κωδικούς και, χάρη στον καινοτομικό σχεδιασμό τους, συνέβαλαν σε ένα αποδοτικό ράφι για τη μάρκα EveryDay. Έτσι, σήμερα η γκάμα της EveryDay προσφέρει συνολικά πολλές και σημαντικές καινοτομίες:

 • Sensitive σχεδιασμό στις σερβιέτες, με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα, για προστασία χωρίς ερεθισμούς
 • Σερβιετάκια All Cotton, τα μόνα με κάλυμμα από 100% βαμβάκι, για μοναδικά φυσική προστασία
 • Την πιο πλήρη γκάμα με ειδικό σχεδιασμό ανάλογα με τις εξειδικευμένες ανάγκες των καταναλωτριών, όπως αυτές προκύπτουν σύμφωνα καταναλωτικές έρευνες, που διενεργεί η ΜΕΓΑ σε τακτά χρονικά διαστήματα (EveryDay HyperDry, Sensitive, Fresh, Fresh Sensitive, Double Dry …)
 • Τη μεγαλύτερη ποικιλία μεγεθών. Είναι η μόνη σειρά στην Ελλάδα που διαθέτει μεγέθη για να καλύπτουν από πολύ μικρή (EveryDay Mini) έως πολύ μεγάλη ροή (EveryDay Extra Long)

Σφραγίδα ποιότητας
Τα προϊόντα της σειράς EveryDay έχουν αποκτήσει τη Σύσταση της Ένωσης Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος και πιστοποιούνται από τη σφραγίδα «Γυναικολογικά Ελεγμένο Προϊόν» (πιστοποίηση από διεθνώς αναγνωρισμένα δερματολογικά εργαστήρια της Γαλλίας και της Γερμανίας). Οι πιστοποιήσεις αυτές αποτελούν επισφράγισμα της υψηλής ποιότητας των προϊόντων EveryDay, αλλά και της μοναδικά φιλικής στο δέρμα προστασίας που προσφέρουν. Η σειρά εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα καινοτόμα προϊόντα, άριστης ποιότητας, ενώ φροντίζει πάντα να συνδυάζει υψηλή απορροφητικότητα με εξαιρετική φιλικότητα προς το δέρμα.

2014: Νέα μορφή για τα σερβιετάκια EveryDay
Τα σερβιετάκια EveryDay διατηρούν σταθερά εδώ και πολλά χρόνια την Νο1 θέση στην κατηγορία, χάρη σε μοναδικά προϊοντικά χαρακτηριστικά, όπως:

 • Η ατομική συσκευασία, που προσφέρει υγιεινή προστασία και διακριτικότητα στη μεταφορά
 • Το 100% βαμβακερό κάλυμμα, για όλα τα σερβιετάκια της σειράς All Cotton
 • Διαθέτουν ποικιλία μεγεθών (string, normal, large, extra long) και καλυμμάτων, προσεκτικά επιλεγμένων ώστε να καλύπτουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των καταναλωτριών
 • Extra Dry: Με κάλυμμα μοναδικής στεγνότητας, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού
 • Fresh: Διακριτικά αρωματισμένα, για μοναδική αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας, που διαρκεί
 • All Cotton: Τα μόνα με κάλυμμα, όχι σαν βαμβάκι, αλλά από 100% βαμβάκι, για μοναδικά υγιεινή προστασία
 • Cotton Fresh: Με κάλυμμα από 100% φυσικό βαμβάκι και διακριτικό άρωμα, για υγιεινή προστασία και μοναδική αίσθηση φρεσκάδας

Σε μία περίοδο όπου αρκετές μάρκες του ανταγωνισμού τροποποιούν τον σχεδιασμό στα σερβιετάκια με στόχο την εξοικονόμηση κόστους, η EveryDay όχι μόνο διατήρησε στο ακέραιο την υψηλή ποιότητά της, αλλά προχώρησε και σε μία ριζική αισθητική αναβάθμιση των συσκευασιών της, αποδεικνύοντας στον καταναλωτή ότι μένει σταθερή στη δέμευσή της να του προσφέρει πάντα ένα προϊόν άριστης ποιότητας.

Υποστήριξη
Η ανανέωση στα σερβιετάκια της σειράς EveryDay συνοδεύεται από μία σειρά διαφημιστικών και προωθητικών ενεργειών, τόσο above όσο και below the line.

 • Τηλεοπτικό μήνυμα
 • Έντυπες και ηλεκτρονικές καταχωρίσεις, σε περιοδικά ποικίλης ύλης, αλλά και τον ειδικό Τύπο
 • Stands
 • Ιn-store events
 • Δημιουργία ενημερωτικών εντύπων και ευρείες δειγματοδιανομές
 • Συμμετοχή σε events (π.χ. συμμετοχή στο event «We Love Women» που διοργανώθηκε για 2η συνεχή χρονιά από το πολυκατάστημα Golden Hall).

Επιτυχημένη παρουσία και στο εξωτερικό
Τα προϊόντα της σειράς EveryDay, εκτός από την Ελλάδα, διαγράφουν μία επιτυχημένη πορεία και στο εξωτερικό. Κάθε χρόνο, η EveryDay ενισχύει την παρουσία της στον διεθνή στίβο, φροντίζοντας παράλληλα να τη διευρύνει και σε νέες χώρες. Μάλιστα, το 2013 η ΜΕΓΑ βραβεύθηκε ως μία από τις 100 καλύτερες εταιρείες, στα European Business Awards 2012 / 2013 (Imports / Exports). Η διάκριση αυτή αποτελεί σημαντική επιβράβευση της καινοτομίας, της επιχειρηματικής αριστείας και της αειφορίας, αποδεικνύοντας ότι οι Έλληνες μπορούν να δημιουργούν αξιόπιστα και πρωτοποριακά προϊόντα, με διεθνές διαβατήριο.