Στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων στην Ινδία, την AAHAR 2024, η οποία διεξήχθη στο Νέο Δελχί (Πραγκάτι Μαϊντάν), προσελκύοντας πλήθος επαγγελματιών του κλάδου από όλον τον κόσμο, από τον Οργανισμός ITPO (India Trade Promotion Organisation), συμμετείχε η Eurocert.

Στην Ινδία, η Eurocert δραστηριοποιείται μέσω της θυγατρικής της εταιρείας Eurocert Inspection Services PVT Limited και προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες πιστοποίησης στον τομέα των τροφίμων και της βιομηχανίας. Με μια ιστορία που υπερβαίνει τα 16 χρόνια παρουσίας στην επικράτεια της Ινδίας, η Eurocert θεωρείται εδραιωμένη στην ασιατική αγορά, καταλαμβάνοντας ηγετική θέση στον τομέα της πιστοποίησης. Δραστηριοποιείται, άλλωστε, σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, με έμπειρο επιστημονικό προσωπικό σε ευρύ φάσμα ειδικοτήτων.

Η έκθεση AAHAR αποτελεί κορυφαίο προορισμό για επαγγελματίες και εταιρείες στον τομέα των τροφίμων, που αναζητούν νέες τάσεις, καινοτόμες τεχνολογίες και συνεργασίες.

Η παρουσία της Eurocert σε αυτό το σημαντικό γεγονός σηματοδοτεί την αφοσίωσή της στην προαγωγή της ασφάλειας και της ποιότητας στον τομέα τροφίμων σε παγκόσμια κλίμακα. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η Eurocert προσέφερε ενημέρωση και τεχνογνωσία, σχετικά με τις εξελίξεις στον τομέα των πιστοποιήσεων τροφίμων, με έμφαση στην συμμόρφωση με τα σύγχρονα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter