Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, ως εταιρική κοινωνική ευθύνη, η Eurocatering προχώρησε στη δωρεά του «Συνταγολογίου» του σεφ Ιάκωβου Απέργη.
Πρόκειται για βιβλίο ειδικών συνταγών για όσους έχουν δυσκολία στη μάσηση και κατάποση της τροφής. Η δωρεά απευθύνεται σε φορείς που φροντίζουν και φιλοξενούν άτομα με ειδικές διατροφικές ανάγκες, είτε βρίσκονται υπό θεραπεία ή ανάρρωση και άρα, απαιτείται να καταναλώνουν πολτοποιημένες τροφές.
Η Eurocatering συνεισφέρει στο έργο των φροντιστών των παραπάνω ομάδων και προσθέτει νοστιμιά στην καθημερινότητα των ανθρώπων.
Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter