Για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν, το MIA’S restaurant συνεχίζει την παράδοση της ελληνικής υψηλής γαστρονομίας στην Οία της Σαντορίνης. Ειδικότερα, το menu του MIA’S θα είναι και φέτος εποχικό και θα προσαρμόζεται κατά τη διάρκεια της σεζόν σύμφωνα με τα διαθέσιμα παραδοσιακά υλικά από τοπικούς παραγωγούς.
Για τη φετινή χρονιά, στο lunch menu a la carte, υπάρχουν τα signature dishes του MIA’S αποκλειστικά για το μεσημεριανό γεύμα, όπως Τάρτα Λευκής Καπνιστής Μελιτζάνας, Κεφτέδες στο Josper και Μύδια αχνιστά. Στο βραδινό menu δεν λείπουν τα πλέον signature πιάτα του MIA’S, όπως Μους Φάβας Σαντορίνης µε Χταπόδι Ψητό, Oxtail Παστίτσιο και Κοτόπουλο Νανάκι με τρούφα.
Φυσικά, στα menu του MIA’S προσφέρονται και φρέσκα ψάρια ημέρας σε συνεργασία με ντόπιους ψαράδες της Σαντορίνης.
Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter