Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Βιομηχανιών Επωνύμων Προϊόντων και το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνουν για 3η χρονιά την εκδήλωση με θέμα: «Επώνυμο προϊόν: Οδηγώντας την καταναλωτική εμπιστοσύνη στη νέα εποχή”. Η εκδήλωση θα
πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008 στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την έναρξη της εκδήλωσης θα κηρύξει στις 3 μμ ο κ. Αλέξανδρος Λαμνίδης, γενικός διευθυντής του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι κκ Γιάννος Γραμματίδης, πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου (βλ. φωτό), και Νίκος Καραγεωργίου, πρόεδρος του ΕΣΒΕΠ. Επίσημος ομιλητής θα είναι ο υπουργός Ανάπτυξης, κ Χρήστος Φώλιας.

Θα ακολουθήσουν ομιλίες: Λιανεμπόριο και καταναλωτής: Οι τάσεις στην Ευρώπη (Jonathan Banks, business insight director, Nielsen Europe), Οικονομική ύφεση: αλλάζουμε τους κανόνες του παιχνιδιού (Λάμπρος Παπακοσμάς, Α’ Αντιπρόεδρος ΕΣΒΕΠ), Εταιρική κοινωνική ευθύνη και υπεύθυνη κατανάλωση (Δημήτρης Μαύρος, μέλος της Επιτροπής Ερευνών-Μελετών Ινστιτούτου Επικοινωνίας, διευθύνων σύμβουλος της MRB Hellas), Καταναλωτής-μάρκες-επιχειρήσεις: μια σχέση που αλλάζει (Βασίλης Στασινούλιας, διευθύνων σύμβουλος της Καρφούρ Μαρινόπουλος).

Στη συζήτηση με θέμα “‘Ωρα δράσης: δημιουργούμε ένα εξωτερικό περιβάλλον που ενθαρρύνει την ανάπτυξη” θα συμμετάσχουν ο κ. Σταύρος Καλαφάτης, υφυπουργός Ανάπτυξης, ο κ. Κωνσταντίνος Κιμπουρόπουλος, πρόεδρος της ‘Ενωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας, και οι κκ Νίκος Καραγεωργίου και Βασίλης Στασινούλιας. Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο δημοσιογράφος κ. Φοίβος Καρζής.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του προέδρου του ΣΕΒ, κ. Δημήτρη Δασκαλόπουλου, και την παράθεση δείπνου.