Με στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας στην εγχώρια οικονομία και αγορά, καθώς και τη βελτίωση των οικονομικών μεγεθών του ομίλου Carrefour-Μαρινόπουλος, η διοίκησή του υπό τον κ. Patrice Lespagnol, νέο διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου, μετά την απομάκρυνση του κ. Βασίλη Στασινούλια, προχώρησε σε εσωτερική αναδιοργάνωση.

Στο πλαίσιό της, καθήκοντα οικονομικού διευθυντή του ομίλου ανέλαβε ο κ. Julian Saez, σε αντικατάσταση του αποχωρήσαντος κ. Pawel Burzynski. O κ. Julian Saez, με εικοσαετή εμπειρία στο δυναμικό της Carrefour, εκτελούσε μέχρι πρότινος διευθυντικά καθήκοντα στο τμήμα στρατηγικής του ομίλου στη Γαλλία, ενώ κατείχε υψηλόβαθμες θέσεις, όπως του περιφερειακού υπευθύνου διαχειριστικού ελέγχου και του διευθυντή διαχειριστικού ελέγχου, στην Ισπανία, το Μεξικό και την Ιταλία, χώρες στις οποίες έχει ο όμιλος παρουσία. Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του ομίλου απομακρύνθηκε από την εμπορική του διεύθυνση και ο κ. Γρηγόρης Παπαδόπουλος.

Εξάλλου, ο όμιλος εγκαινίασε το 32ο κατάστημα του δικτύου Carrefour στη χώρα, στην πόλη των Μουδανιών Χαλκιδικής. Το νέο υπέρ μάρκετ, που προσφέρει συνολικά 70 θέσεις εργασίας, διαθέτει χώρο πώλησης 2.500 τμ, και φιλοξενεί στα ράφια του μια τεράστια γκάμα προϊόντων όλων των κατηγοριών.