Η Hard Rock International ανακοίνωσε την πρόσληψη του Eric Martino ως νέο Πρόεδρο των Hard Rock Cafe παγκοσμίως. Ο Martino, με πολυετή εμπειρία στην Εστίαση και τη Φιλοξενία, θα είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία των σχεδόν 200 εστιατορίων και καταστημάτων Λιανικής Πώλησης της εταιρείας παγκοσμίως. Ο Martino θα αναφέρεται στον Jim Allen, Πρόεδρο της Hard Rock International και CEO της Seminole Gaming.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Eric, του οποίου η αξιόλογη πορεία και εμπειρία θα αναβαθμίσουν την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας μας», δήλωσε σχετικά ο Jim Allen.
Ο Eric Martino, με σχεδόν τριάντα χρόνια εμπειρίας στη φιλοξενία, εντάσσεται στη Hard Rock με δεξιότητες στη μαγειρική και στη διοίκηση επιχειρήσεων. Μέχρι πρότινος, κατείχε τη θέση του Προέδρου στη MINA Group, διαχειριζόμενος πάνω από τριάντα διαφορετικά εστιατόρια. Επίσης, εργάστηκε ως COO στην José Andrés Group, επιβλέποντας επιχειρήσεις σε εννέα διεθνείς αγορές, και στην MStreet Entertainment Group, ηγούμενος πολυκονσεπτικών εστιατορίων.

Το 2022, ίδρυσε την Culture Hospitality Group, παρέχοντας εκτελεστική καθοδήγηση σε επαγγελματίες του κλάδου φιλοξενίας ως CEO.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που εντάσσομαι στη Hard Rock, μια εμβληματική εταιρεία που δημιουργεί αξέχαστες εμπειρίες,» δήλωσε ο Martino. «Ανυπομονώ να καλλιεργήσω μια ισχυρή ατμόσφαιρα στο Hard Rock με λαχταριστό φαγητό και στρατηγικές συνεργασίες για τους επισκέπτες μας παγκοσμίως».


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter