Επίσημη η πρεμιέρα για τη συνδρομητική υπηρεσία Wolt+, την οποία είχε παρουσιάσει πρώτο το FOODReporter (σελ. 8). Επιβεβαιώνεται ότι για την ώρα η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στην Αθήνα, σε όλες τις περιοχές της Αττικής, τις οποίες εξυπηρετεί η Wolt. Aπό το Wolt+ προσφέρονται πλεονεκτήματα που αναβαθμίζουν την αγοραστική εμπειρία του χρήστη, μέσα από ειδικά προνόμια. Οι χρήστες θα πραγματοποιούν τις παραγγελίες τους με μηδενικό κόστος διανομής, για καταστήματα που βρίσκονται έως και τέσσερα χιλιόμετρα μακριά τους.

Ως προς το κόστος ελάχιστης παραγγελίας, αυτή θα είναι: €7,50 για εστιατόρια, €25,00 για τη Wolt Market και €12,00 για λοιπά καταστήματα λιανικής. Οι χρήστες θα επωφελούνται και από αποκλειστικές προσφορές (exclusive deals), διαθέσιμες στη νέα υπηρεσία. Το κόστος εγγραφής στην υπηρεσία Wolt+ είναι €3,99 ανά μήνα, με δυνατότητα δωρεάν δοκιμής για τις πρώτες 30 ημέρες.

Δ. Καρέλος: «Στόχος να ανταποκρινόμαστε συνεχώς στις ανάγκες των καταναλωτών»
«Στόχος είναι να ανταποκρινόμαστε συνεχώς στις ανάγκες των καταναλωτών, βρίσκοντας τρόπους να φέρνουμε το χρήστη πιο κοντά στην πλατφόρμα και να προσφέρουμε νέες δυνατότητες και διευρυμένες υπηρεσίες, ώστε η διαδικασία της παραγγελίας φαγητού ή άλλων προϊόντων να γίνει όσο το δυνατόν πιο προσιτή, εύκολη και γρήγορη», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Wolt, Δημήτρης Καρέλος.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter