Το πρώτο My market στο Νομό Λακωνίας εγκαινιάστηκε στις 7 Δεκεμβρίου στο Γύθειο. Το νέο κατάστημα, με χώρους πώλησης 600 τ.μ., άρτια εξοπλισμένους με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και με θέσεις στάθμευσης στον περιβάλλοντα χώρο του, βρίσκεται στον εθνικό δρόμο στην είσοδο της πόλης, η οποία δεν διέθετε έως σήμερα άλλο κατάστημα μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Με την έναρξη λειτουργίας του, το δίκτυο των My market διαθέτει πλέον 225 καταστήματα, ενώ συνεχίζεται η επέκτασή του σε όλη την Ελλάδα. Σημειώνεται ότι εντός του 2018 η εταιρεία εγκαινίασε 4 νέα καταστήματα και ότι επένδυσε συνολικά άνω των 52 εκατ. ευρώ στο δίκτυό της, δηλαδή σε ανακαινίσεις μονάδων της προερχόμενων από την Αφοί Βερόπουλοι, στα νέα της καταστήματα και σε άλλα έργα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού.

Φέτος το επενδυτικό της πλάνο θα φτάσει τα 40 εκατ. ευρώ, καθώς προγραμματίζει τη δημιουργία 8 νέων καταστημάτων και εκτενές πλάνο ανακαινίσεων των εμπορικών μονάδων του αρχικού δικτύου των My market και των κέντρων διανομής της εταιρείας. Περί τα τέλη του έτους εκτιμάται η εγκαινίαση της λειτουργίας του πρώτου Metro Cash & Carry στη Λεμεσό της Κύπρου.