Την επέκταση δραστηριοτήτων και προς τη μεταπώληση αυγών εκκόλαψης ανακοίνωσε η εμπορική εταιρεία Alfa Quality Foods. Πρόκειται για αυγά που προορίζονται για την πτηνοτροφία, τα οποία προμηθεύεται η Alfa Quality Foods από την Αγγελάκης ΑΕ, όπως έμαθε το FOODReporter.

Η συνεργασία της εταιρείας με έδρα τη Χαλκίδα με την Αγγελάκης ΑΕ είναι εκτεταμένη, τόσο σε παραγωγικό, όσο και σε εμπορικό επίπεδο: Η Alfa Quality Foods διατηρεί συμφωνίες εμπορίας προϊόντων της Αγγελάκης ΑΕ, σε διάφορα κανάλια διανομής.

Ανάμεσά τους βρίσκονται οι κωδικοί κοτόπουλου Αγγελάκη, το περίφημο Ελαιοπουλάκι, η σειρά «Το Παραδοσιακόν Αγγελάκης» και οι «Μυστικές Συνταγές της Οικογένειας Αγγελάκη», με χειροποίητα προψημένα Ready-to-Cook προϊόντα, δίχως συντηρητικά. Πλέον, η επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών επεκτείνεται περισσότερο και στο κομμάτι της παροχής λύσεων για εκκόλαψη ορνιθίων για την τοπική πτηνοτροφία, στην Εύβοια και αλλού.

Η Alfa Quality Foods πρόσθεσε τους σχετικούς κωδικούς δραστηριότητας στο ανανεωμένο καταστατικό της, το οποίο δημοσιεύτηκε στο ΓΕΜΗ χθες 23 Μαΐου 2024. Η Alfa Quality Foods είχε νωρίτερα προσθέσει ως δραστηριότητες την παραγωγή παρασκευασμάτων και κονσερβών από κρέας πουλερικών, την παραγωγή προψημένων παρασκευασμάτων, έτοιμων γευμάτων και φαγητών και το λιανικό εμπόριο ελαιολάδου και ξηρών καρπών.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter