Στη διάθεση των κιτ γευμάτων Home Chef Express, μέσω 500 επιπλέον καταστημάτων της προχωρεί η αμερικανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Kroger.

Παράλληλα, η αλυσίδα λάνσαρε ένα νέο κιτ έτοιμου γεύματος ειδικά για τις online παραγγελίες μέσω του homechef.com. Με την ονομασία Customize It, το νέο προϊόν επιτρέπει στους καταναλωτές να αλλάζουν και να αναβαθμίζουν τα συστατικά της εκάστοτε συνταγής, ώστε να δημιουργήσουν το γεύμα της επιλογής τους.

Οι καταναλωτές έχουν ήδη στη διάθεσή τους αρκετές επιλογές, όπως οι προτάσεις για γεύμα με συστατικά που δεν χρειάζονται μαγείρεμα και έχουν χρόνο προετοιμασίας 5 λεπτά, αλλά και smoothies. Το Home Chef αποτελεί μια πρόσφατη σχετικά εξαγορά της Kroger.

Πρόκειται για την πλατφόρμα παραγγελιών έτοιμων γευμάτων, καθώς και συστατικών για έτοιμα γεύματα, με μενού που ανανεώνονται ανά εβδομάδα. Η εξαγορά πραγματοποιήθηκε έναντι 200 εκατ. ευρώ τον περασμένο Ιούνιο και η Kroger προχώρησε άμεσα στην ενσωμάτωση του Home Chef, αξιοποιώντας το, όπως δηλώνει, στο πλαίσιο της προσφοράς όλο και ελκυστικότερων υπηρεσιών στους πελάτες της, στον τομέα του φαγητού, τόσο στο φυσικό δίκτυο όσο και σε ψηφιακό περιβάλλον.