Στα τέλη Δεκεμβρίου η Carrefour ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την ιταλική πλατφόρμα Everli (πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά marketplaces, ήδη συνεργαζόμενο με αλυσίδες όπως η Lidl και η Kaufland), στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης των υπηρεσιών online delivery στη Γαλλία, αλλά και μελλοντικά σε επιπλέον αγορές. Η συνεργασία έχει ήδη φέρει πολύ καλά αποτελέσματα στην Ιταλία και την Πολωνία. Βάσει της συμφωνίας, οι επισκέπτες της πλατφόρμας Everli θα έχουν πρόσβαση στα υπέρ μάρκετ και σούπερ μάρκετ της Carrefour.

Η Carrefour, που ήδη προσέφερε παράδοση των online παραγγελιών την ίδια μέρα, μέσω της υπηρεσίας OK Market στη Λυών και το Παρίσι, γίνεται η πρώτη γαλλική αλυσίδα που συνδέεται με την πλατφόρμα της Everli, η οποία ήδη εξυπηρετεί και άλλες σημαντικές πόλεις και τα περίχωρά τους στη Γαλλία, σχεδιάζοντας επιπλέον επέκταση σε νέες περιοχές εντός του 2022.
Οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ 20.000 κωδικών, που περιλαμβάνουν φρέσκα προϊόντα της Carrefour, όπως είδη αρτοποιίας, κρεοπωλείου, ιχθυηρών και τυριών. Η Everli διαθέτει ένα εκτενές δίκτυο συνεργατών, που επιλέγουν τα προϊόντα και τα παραδίδουν στους πελάτες την ημέρα της παραγγελίας, εντός μίας ώρας, στο σημείο παράδοσης που οι ίδιοι επιθυμούν.

Παράλληλα, η συμφωνία προσφέρει στην Everli πρόσβαση σε δεδομένα της Carrefour και σε στοιχεία που μπορούν να αξιοποιηθούν για προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών μέσω της πλατφόρμας.