Ολοκληρώθηκε στα μέσα Ιουλίου η πρώτη φάση επέκτασης των κτιριακών εγκαταστάσεων της Β. Σ. Καρούλιας, στον ‘Αγιο Στέφανο Αττικής, με την κατασκευή νέων σύγχρονων αποθηκευτικών χώρων, συνολικού εμβαδού 5.300 τμ. Το έργο είχε ξεκινήσει τον περασμένο Νοέμβριο. Ταυτόχρονα, η εταιρεία, ανακοίνωσε, νωρίτερα από τους αρχικούς της σχεδιασμούς, την έναρξη των εργασιών για τη δεύτερη φάση της επέκτασης των αποθηκευτικών της χώρων, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2009.

‘Εχοντας ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία και εντός χρονοδιαγράμματος την κατασκευή της πρώτης αποθήκης, η AR-CON Constructions ATE αναλαμβάνει και το δεύτερο έργο. Και οι δύο επεκτάσεις υλοποιούνται επί οικοπέδου 11.200 τμ, πλησίον του κεντρικού κτιριακού συγκροτήματος της Β. Σ. Καρούλιας. Με την ολοκλήρωση και της δεύτερης φάσης εργασιών, η σημερινή αποθηκευτική δυνατότητα των εγκαταστάσεων της εταιρείας πρόκειται να επεκταθεί συνολικά κατά 10.600 τμ.  Η επένδυση ήλθε ως αποτέλεσμα της σημαντικής ανάπτυξης που παρουσιάζει η εμπορική δραστηριότητα της Β. Σ. Καρούλιας τα τελευταία χρόνια, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε αγορές, όπως η Κύπρος και τα Βαλκάνια.

Η Β. Σ. Καρούλιας είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Στο χαρτοφυλάκιό της συμπεριλαμβάνονται μια σειρά από κορυφαία, διεθνή και ελληνικά σήματα σε όλες τις κατηγορίες ποτών.